.........

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2-0

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε την Κυριακή το απόγευμα, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ", ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Με δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο, νίκησε με 2-0 τον Ολυμπιακό Χαλκίδας και διατήρησε έτσι την παράδοση που θέλει την ομάδα του Αυλωναρίου αήττητη τα δώδεκα τελευταία χρόνια, στα εντός έδρας παιχνίδια απέναντι στους Χαλκιδαίους, αφού έχει σημειώσει 7 νίκες και 4 ισοπαλίες.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο σε όλη σχεδόν την διάρκεια του παιχνιδιού, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να σημειώσουν πολλά περισσότερα γκολ, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων με σωστές επεμβάσεις κράτησε χαμηλά τον δείκτη του σκορ!
Η πρώτη φάση του αγώνα έγινε στο 5ο λεπτό, όταν ο Μπασούκος έβγαλε με ωραία μπαλιά τον Thomas μόνο απέναντι στον Βάρκα, το πλασέ που επιχείρησε όμως από αριστερά της μικρής περιοχής, έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.
Στο 33ο λεπτό, ο Στρατής σούταρε από πλάγια δεξιά, η μπάλα πέρασε έξω από την αριστερή γωνία του Κότσαρη.
Στο 35ο λεπτό, φάουλ του Φραγγή από δεξιά κεφαλιά του Γιώργου Καρλή διώχνει κόρνερ ο Βάρκας.
Ένα λεπτό αργότερα σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Ολυμπιακού, το Αυλωνάρι κέρδισε πέναλτι. Ο Καρλής σούταρε από δεξιά ο Βάρκας απέκρουσε, ο Καραλής επιχείρησε νέο σουτ από το ύψος του πέναλτι για να διώξει πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων και το νέο σουτ του Τσαλιαγκού βρήκε το χέρι του Σταύρου λίγο πριν την εστία. Το πέναλτι καταλόγισε αμέσως ο διαιτητής της συνάντησης και μετέτρεψε σε γκολ ο Βασίλης Τσαλιαγκός στο 67ο λεπτό, κάνοντας το 1-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Α. Ο. Αυλωναρίου κέρδισε πέναλτι μετά από 33 αγωνιστικές αφού το προηγούμενο ήταν την 30η αγωνιστική της περιόδου 2015-16 απέναντι στην Τριάδα!!!
Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με ευκαιρία που έχασε ο Thomas στο τελευταίο λεπτό όταν με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή από αριστερά αλλά το σουτ που επιχείρησε έδιωξε σε κόρνερ ο Βάρκας.
Στο 2ο λεπτό της επανάληψης, ο Τσαλιαγκός με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φραγγή από αριστερά, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 52ο λεπτό, ο Ολυμπιακός Χαλκίδας απείλησε όταν ο Τσιούνης σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά ο Κότσαρης έδιωξε κόρνερ. Στο 65ο λεπτό, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βελής για μαρκάρισμα από πίσω στον Βασιλείου.
Στο 67ο λεπτό, ο Φραγγής με συρτό σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε την αριστερή γωνία του Βάρκα και έκανε το 2-0.
Στο 71ο λεπτό, ο Φούρλης πλάσαρε από πλάγια αριστερά η μπάλα όμως πέρασε παράλληλα από την γραμμή του τέρματος και κατέληξε άουτ στην απέναντι πλευρά.
Στο 74ο λεπτό, ο Thomas βγήκε τετ-α-τετ με τον Βάρκα που κατάφερε να διώξει.
Τελευταία φάση του παιχνιδιού στο 87ο λεπτό, όταν ο Thomas έκανε σέντρα από αριστερά ο Μπρεγκανάκου σούταρε για να διώξει ο Βάρκας και ο Μπασούκος από πολύ καλή θέση σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς αφού ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα. 
Η σύνθεση του Α.Ο.Α: Κότσαρης, Μπρεγκανάκου, Φραγγής, Καραλής, Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος, Ζαχαριάς(46΄Βασιλείου Βασ.), Τσαλιαγκός(70΄Καράπας), Καρλής Γιωργ.(80΄Παππας), Thomas.
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Αιδηψό.















Δεν υπάρχουν σχόλια: