.........

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ: ΑΙΔΗΨΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-0

Την ήττα με 1-0 και μάλιστα στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης, γνώρισε ο Α. Ο. Αυλωναρίου, την Κυριακή το απόγευμα, στην Αιδηψό από την ομώνυμη ομάδα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Α. Ο. Αυλωναρίου στην Βόρεια Εύβοια σε 23 αγώνες έχει μόνο 5 νίκες-τις 2 άνευ αγώνα- 2 ισοπαλίες και 16 ήττες! 
Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις, γρήγορο ρυθμό και θα μπορούσαν να νικήσουν και οι δύο ομάδες. Έτσι όπως εξελίχθηκε το 0-0 φάνταζε ως τελικό αποτέλεσμα όμως ένα λάθος στην άμυνα του Αυλωναρίου στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων εκμεταλλεύτηκε η Αιδηψός και πήρε την νίκη με 1-0.
Με το ξεκίνημα του αγώνα το Αυλωνάρι έφθασε πολύ κοντά στο γκολ όταν αρχικά το σουτ του Thomas διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Αιδηψού  και με την εκτέλεση του ο Τσαλιαγκός από την μικρή περιοχή δεν κατάφερε να σκοράρει αφού μπλόκαρε ο Ψαρράς.
Στο 3ο λεπτό, ο Φώτου σούταρε από την μικρή περιοχή αλλά με παρέμβαση αμυντικού η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Στο 21ο λεπτό ο Α. Μπιμπάϊ από καλή θέση στην περιοχή σουτάρει άουτ.
Στο 37ο λεπτό, ο Μπασούκος σούταρε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
Στο 45ο λεπτό, ο Καραλής εκτέλεσε φάουλ η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο Thomas δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίχτυα.
Στο 51ο λεπτό, ο Καραλής κατάφερε να διώξει πάνω από την γραμμή σε σουτ των επιθετικών της Αιδηψού.
Στο 63ο λεπτό, ο Φραγγής εκτελεί φάουλ και ο Καραλής με δυνατή κεφαλιά αναγκάζει τον Ψαρρά σε εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ.
Στο 68ο λεπτό, σουτ του Α. Μπιμπάϊ διώχνει κόρνερ ο Τζαβάρας. 
Στο 82ο λεπτό, ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου διώχνει με τα πόδια σουτ του Μακρή που είχε βγει μόνος απέναντί του.
Στο 92ο λεπτό ο Μακρής εκμεταλλεύεται ασυνεννοησία στην άμυνα του Αυλωναρίου πλασάρει τον Τζαβάρα και διαμορφώνει το τελικό 1-0.
Η σύνθεση του Α.Ο. Αυλωναρίου: Τζαβάρας, Μπρεγκανάκου, Φραγγής(86΄Παππάς), Καραλής, Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος, Ιωαννίδης(75΄Περιβολάρης), Τσαλιαγκός, Ζαχαριάς, Thomas(75΄Καρλής Αναστ.)
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" την Αρτάκη.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: