.........

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 0-3

Σε δύο δόσεις διεξήχθη ο αγώνας για την φάση των 16 του κυπέλλου Εύβοιας ανάμεσα στο Αυλωνάρι και τον Ταμυναϊκό! Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στο γήπεδο " ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" ο αγώνας διεκόπη στο 60ο λεπτό, λόγω της καταρρακτώδους βροχής και ενώ το σκορ ήταν 0-2 και την επόμενη Τετάρτη 1 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε στο ίδιο γήπεδο με ένα γκολ ακόμη για τους φιλοξενούμενους. Έτσι ο Ταμυναϊκός πέρασε στην φάση των 8 με τελικό αποτέλεσμα 0-3.
Ο Ραμπαβήλας με κεφαλιά είχε ανοίξει το σκορ στο 40ο λεπτό και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κωτσής με σουτ έκανε το 0-2. Η βροχή που ξεκίνησε προς το τέλος του ημιχρόνου έγινε πιο έντονη και τελικά στο 60ο λεπτό, ο διαιτητής Βασίλης Βελέντζας, διέκοψε τον αγώνα αφού το γήπεδο είχε πλημμυρίσει και δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και το θέαμα ήταν καλό όταν ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλή κατάσταση.
 Ο αγώνας συνεχίστηκε την επόμενη Τετάρτη από το σημείο που είχε διακοπεί δηλαδή με πλάγιο του Ταμυναϊκού απέναντι από τα αποδυτήρια του Αυλωναρίου όπως ακριβώς αναγραφόταν στο φύλο αγώνος. Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν και τρίτο γκολ με τον Κρόκο στο 79ο λεπτό, ενώ το Αυλωνάρι παρά την πίεση που άσκησε δεν μπόρεσε παραβιάσει την εστία των Αλιβεριωτών.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Τζαβάρα, Μπρεγκανάκου, Φραγγή, Δαφνή, Καραλή, Παπίλα, Μπασούκο, Ζαχαριά, Τσαλιαγκό, Περιβολάρη. Thomas.
Στα 30 λεπτά που απέμεναν ο Γιάννης Μπασούκος χρησιμοποίησε τους: Τζαβάρα, Κόκκο, Μπρεγκανάκου, Παππά, Καραλή, Παπίλα, Μπασούκο, Ιωαννίδη( 80΄Καρλή Γιωργ.), Thomas, Βασιλείου Βασ., Περιβολάρη(84΄Καράπα).






 

Δεν υπάρχουν σχόλια: