.........

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΟΡ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΡΤΑΚΗ 2-0

Την δεύτερη νίκη και μάλιστα με το ίδιο σκορ, σημείωσε την Κυριακή το απόγευμα, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Νίκησε με 2-0 την Νέα Αρτάκη, όπως ακριβώς είχε κάνει πριν δύο εβδομάδες και με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας! Έτσι ο Α. Ο. Αυλωναρίου έφθασε τους 7 βαθμούς στην βαθμολογία του πρωταθλήματος έχοντας κρατήσει το αήττητο εντός έδρας με 2 νίκες και 1 ισοπαλία.

Το σκορ άνοιξε στο 13ο λεπτό, όταν ο Thomas κέρδισε την μπάλα λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή, προχώρησε μέχρι την μεγάλη περιοχή και πάσαρε στον Μπασούκο αριστερά και αυτός με ωραίο πλασέ την έστειλε στην απέναντι γωνία των διχτυών του Τσάμαρη σημειώνοντας το 1-0.
Η Αρτάκη πίεσε στην συνέχεια για την ισοφάριση και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να τις αξιοποιήσει.
Στο 23ο λεπτό, ο Μπαλαμπάνης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Τζαβάρας απέκρουσε. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Μαστροκώστα από πλάγια δεξιά κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στο 28ο λεπτό, ο Μπαλαμπάνης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Τσούτης με κεφαλιά έστρωσε στον Μπασινά αλλά ο Κόκκος πρόλαβε και έδιωξε κόρνερ πριν το σουτ. Η Αρτάκη είχε την υπεροχή μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χωρίς όμως να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου με πολύ καλή αμυντική λειτουργία κράτησε την Αρτάκη μακριά από την περιοχή του, προσπάθησε να παίξει με αντεπιθέσεις και κατάφερε να σημειώσει δεύτερο γκολ.
Στο 69ο λεπτό, ο Βασίλης Βασιλείου κέρδισε την μπάλα λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή την έδωσε στον Thomas και αυτός αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα την έστειλε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Η Αρτάκη αντέδρασε στο 75ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του Μαντά μετά από κόρνερ του Μιχαλά κατέληξε άουτ αλλά στην συνέχεια δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Τζαβάρα.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία κράτησε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και πήρε έτσι τους τρεις βαθμούς.
Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Τζαβάρας, Μπρεγκανάκου, Φραγγής, Κόκκος, Καραλής, Παπίλας, Μπασούκος, Ζαχαριάς(88΄Καράπας), Thomas(86΄Καρλής Αναστ.), Βασιλείου Βασ.( 71΄Δαφνής), Καρλής Γιωρ.(73΄Περιβολάρης).
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Σκεπαστή.



















Δεν υπάρχουν σχόλια: