.........

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΡΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 2-1

Καρέ στις νίκες έκανε ο Α. Ο. Αυλωναρίου αφού νίκησε με 2-1 τον Όλυμπο Γυμνού στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ". Ξεκίνησε με το 2-0 επί του Ολυμπιακού Χαλκίδας, εντός έδρας, ακολούθησε το 2-3 μέσα στην Σκεπαστή και τρίτωσε με το επιβλητικό 5-1 απέναντι στην ΑΕΚ Χαλκίδας, στο Αυλωνάρι, την προηγούμενη Κυριακή! Έφθασε έτσι τους 16 βαθμούς και είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας της Α΄ Εύβοιας.
Ο Όλυμπος ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες. Στο 8ο λεπτό, ο Σταματούκος από πλάγια δεξιά πλασάρει τον Τζαβάρα και ο Καραλής διώχνει σε κόρνερ πριν την γραμμή του τέρματος. Δύο λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Σταματούκου, ο Ρουμπής μόνος στην περιοχή με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ.
Το Αυλωνάρι αντέδρασε στην συνέχεια και έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 20ο λεπτό, όταν ο Καραλής εκτέλεσε απευθείας φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι του Μωραϊτη.
Στο 25ο λεπτό, ο Όλυμπος άνοιξε το σκορ όταν ο Μακρής κέρδισε την μπάλα στην μεσαία γραμμή, έφθασε έξω από την μεγάλη περιοχή και έκανε πάσα αριστερά στον Ρουμπή που πλάσαρε εξαιρετικά τον Τζαβάρα, στην αριστερή του γωνιά, σημειώνοντας το 0-1.
Στο 38ο λεπτό, ο Μπασούκος έκανε σέντρα από δεξιά και ο Τσαλιαγκός με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1. 
 Στο 43ο λεπτό, ο Ιωαννίδης πέρασε κάθετη πάσα στην περιοχή στον Τσαλιαγκό που σούταρε αμέσως αλλά ο Μωραϊτης κατάφερε να διώξει σε κόρνερ.
 Στο 44ο λεπτό, η φάση επαναλήφθηκε με τους ίδιους πρωταγωνιστές και το Αυλωνάρι διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Ιωαννίδης μετά από μακρινή μπαλιά του Μπασούκου βγήκε πλάγια αριστερά κοντά στην γραμμή του άουτ, έκανε παράλληλη πάσα στον Τσαλιαγκό που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και με πλασέ σημείωσε το 2-1.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε αρκετές φάσεις αφού οι γηπεδούχοι με καλά οργανωμένη άμυνα δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν ευκαιρίες ενώ παράλληλα με αντεπιθέσεις προσπάθησαν για το τρίτο γκολ που θα "κλείδωνε" το παιχνίδι.
Στο 62ο λεπτό, φάουλ του Ντούρμα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 73ο λεπτό, ο Σταματούκος από αριστερά σούταρε η μπάλα κόντραρε στον Παππά και κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε μοναδική ευκαιρία για το τρίτο γκολ όταν ο Μπασούκος πέντε λεπτά πριν την λήξη βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μωραϊτη αλλά σούταρε πάνω του.  
Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Καλαμάτα βρήκε τους Αυλωναρίτες να πανηγυρίζουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη και την πέμπτη συνολικά στο πρωτάθλημα.
Α. Ο. Αυλωναρίου: Τζαβάρας, Δαφνής(71΄Παππάς), Μπρεγκανάκου, Καραλής, Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος(90΄Καράπας), Ζαχαριάς, Τσαλιαγκός(84΄Βασιλείου Βασ.), Ιωαννίδης, Καρλής Γιωρ.(77΄Περιβολάρης)
Όλυμπος Γυμνού: Μωραϊτης, Τουζούν, Σακκής, Τσίγκας(61΄Αργύρης Σπ.), Θωμόπουλος, Μακρής, Ντούρμας, Κηρύκος,  Κοτρογιάννης(73΄Ζαχαριάς), Ρουμπής, Σταματούκος.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Παντριαδικό.















Δεν υπάρχουν σχόλια: