.........

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Το πρώτο μεγάλο 2πλό, του ΑΟΑ, εκτός, με ολική ανατροπή στην Σκεπαστή!


Ένα καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Σκεπαστής, όπου η τοπική ομάδα υποδέχθηκε το ανεβασμένο αγωνιστικά Αυλωνάρι!
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και αναζήτησαν το γρήγορο γκολ, χωρίς όμως να πετύχουν κάτι! Όμως, μόλις στο 6' είχαν την ατυχία να τραυματιστεί και ν' αποχωρήσει αναγκαστικά το Τάσος Καρλής, που έπαθε υποτροπή, στο ίδιο γόνατο που πριν λίγα χρόνια είχε κάνει επέμβαση ΄΄Χ-ιαστών΄΄ και εκφράζονται φόβοι ότι έχει σοβαρή ζημιά! ***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Η αναγκαστική αποχώρηση του Καρλή, αναστάτωσε, την ομάδα του Αυλωναρίου και έτσι οι γηπεδούχοι αφού ισορρόπησαν, πέτυχαν γρήγορα-γρήγορα δύο γκολ, βάζοντας την βάση για να είναι οι νικητές του παιχνιδιού... Οι φιλοξενούμενοι  κατάφεραν να μειώσουν σε κρίσιμο σημείο του αγώνα (40')! Η Σκεπαστή πίεσε με την έναρξη του β' μέρους, δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες όμως σε ετοιμότητα ο Τζαβάρας, αποσόβησε τον όποιο κίνδυνο! Οι του Αυλωναρίου, έφεραν γρήγορα το παιχνίδι στα μέτρα τους και στο 77' ισοφάρισαν, για να κάνουν την ολοκληρωτική ανατροπή και έρθει, μάλιστα, τελικά  η νίκη στο 88'! Ήταν το πρώτο εκτός έδρας 3ποντο για την ομάδα του Γιάννη Μπασούκου! Οι γηπεδούχοι, που μακριά από την έδρα τους πάνε καλά, θα πρέπει να διαχειριστούν πιο σωστά την υπόθεση των παιχνιδιών στο γήπεδό τους, όπου δεν έχουν πάρει ακόμα 3ποντο!
***τα γκολ:
  • 10' το 1-0! ...όταν από καλοχτυπημένο φάουλ, με κεφαλιά ο Αθ. Θαλασσινός, νίκησε τον Τζαβάρα και άνοιξε το σκορ!
  • 26' το 2-0!...ο νεοαποκτηθείς Γεωργίου, κερδίζει την μπάλα και από το ύψος της περιοχής με δυνατό σουτ, διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του!
  • 40' το 2-1, από έξοχη μπαλιά του Μπασούκου, ο Β. Τσαλιαγκόςμπήκε από δεξιά και δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπαρμπούνη, μειώνοντας έτσι το σκορ!
  • 77' το 2-2, ο Ζαχαριάς βγάζει σέντρα-ξυράφι και ο Β. Τσαλιαγκός με κοντινή καρφωτή κεφαλιά, ισοφαρίζει, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια!
  • 88' το 2-3!Ολική ανατροπή και θρίαμβος, για το Αυλωνάρι, με το Ζαχαριά να βρίσκει έξοχα τον Τόμας Οντιαμπό, δεξιά στην γραμμή της περιοχής, ο έγχρωμος του Αυλωναρίου, με εντυπωσιακή ενέργεια κοντρολάρει και με ασύλληπτο σουτ πάνω στην κίνηση στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του Μπαρμπούνη, δίνοντας έτσι μεγάλη νίκη στην ομάδα του!
*Διαιτητής: Χριστίνα Κούκουρα  *Βοηθοί: Χρήστος Σιαπλαούρας-Κώστας Δούκας
***ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Στ. Κατσικογιάννης -Ε. Μπεκάκος): Μπαρμπούνης, Ι. Αθ. Θαλασσινός, Αγιασοφίτης, Καλλίτσης, Καψάλας, Κωνσταντός, Ντέντης, Ι. Β. Θαλασσινός, Γεωργίου (78' Γοργομάτης), Αθ. Θαλασσινός, Δ. Γερογιάννης (85' Καρατζούδης).
***ΑΥΛΩΝΑΡΙ  (Γιάννης Μπασούκος): Τζαβάρας, Δαφνής, Φραγκής, Καραλής, Κόκκος, Παπίλας (74' Περιβολάρης), Μπασούκος (86' Ηλ. Παππάς), Ζαχαριάς, Τόμας Οντιάμπο, Β. Βασιλείου (58' Ιωαννίδης), Αν. Καρλής (9' λ.τρ. Β. Τσαλιαγκός).



ΑΟ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ

...η ομάδα μας όπως ξεκίνησε στην Σκεπαστή!



Βασίλης Τσαλιαγκός και Τόμας Οντιαμπό, οι ''εκπορθητές'' της Σκεπαστής!

Ο μεγάλος άτυχος του αγώνα Τάσος Καρλής! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: