.........

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, Μπάμπη Κωνσταντίνου!

Ο Μπάμπης Κωνσταντίνου...
Εντελώς ξαφνικά και άδικα, έφυγε από την ζωή ο παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μπάμπης Κωνσταντίνου, σε ηλικία 72 ετών! 
Ήταν την περασμένη Παρασκευή (10-Νοε.), όταν μετέφερε, με πλατφόρμα μπολντόζα, σε περιοχή έξω από τον Αϊ-Γιώργη, στην προσπάθειά του να την κατεβάσει, κάπου το έδαφος υποχώρησε, με αποτέλεσμα το βαρύ μηχάνημα να ντελαπάρει, να τον παρασύρει και να τον καταπλακώνει! Έτσι ο άτυχος Μπάμπης βρήκε τραγικό θάνατο...
Η κηδεία του έγινε στο χωριό μας την Δευτέρα (13-Νοέ.) και ήταν εκατοντάδες οι φίλοι που βρέθηκαν εκεί και αποχαιρέτησαν τον άτυχο Μπάμπη! 
ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ, στην οικογένειά του, από την μεγάλη οικογένεια του ΑΟ Αυλωναρίου, την οποία υπηρέτησε σαν ποδοσφαιριστής και ήταν δίπλα πάντα στις εκδηλώσεις του!
Ο Μπάμπης Κωνσταντίνου, ήταν παντρεμένος με την Ελένη Αποστολίδου, με την οποία είχαν αποκτήσει δύο παιδιά την Ελευθερία και τον Νίκο, ο οποίος συνεχίζει και την επιχείρησή του! 
Μια φωτό του αείμνηστου
Μπάμπη Κωνσταντίνου (με το σχετικό
και πολύ ενδιαφέρον σχόλιο,
από το βιβλίο της ομάδας μας
 ''40 χρόνια ΑΟ Αυλωναρίου'')
Ο Μπάμπης Κωνσταντίνουήταν ο 2ος από τα αδέλφια Κωνσταντίνου, που φόρεσε και τίμησε την φανέλα της ομάδας μας, την 10ετία του 60'! Είχε προηγηθεί ο μεγάλος από τα αδέλφια Κώστας, ακολούθησε ο αείμνηστος Μπάμπης και τον ''διαδέχθηκε'' αργότερα ο μικρότερος, ο Γιάννης! Η ιστορία όμως της οικογένειας Κωνσταντίνου, στην ομάδα του ΑΟ Αυλωναρίου δεν σταμάτησε στα 3 αδέρφια, καθώς ο γιος του Μπάμπη, Νίκος, ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, για πάρα πολλά χρόνια, προσφέροντας τα μέγιστα, αλλά και τώρα συνεχίζει να τιμά τα χρώματά της με την φανέλα των Παλαιμάχων του ΑΟ Αυλωναρίου.
Η οικογένεια Ν. Κωνσταντίνου, είναι η πιο ''πολυπληθής''  σε ποδοσφαιριστές, στην ιστορία του ΑΟ Αυλωναρίου...
Η Διοίκηση της ομάδας, σαν ελάχιστο φόρο τιμής, θα ζητήσει από την ΕΠΣ Εύβοιας, στον πρώτο αγώνα που θα παίξει η ομάδα μας στο γήπεδό της το ''Νίκος Κούκης'', να τηρηθεί 1' σιγή στην μνήμη του! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: