.........

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

...το ξέσπασμα, ''άργησε'' ένα 45λεπτο και μετά ήρθε η καταιγίδα! ''Σκόρπισε'' 5-1 την ΑΕΚ Χ. ο ΑΟΑ!


Οι φιλοξενούμενοι με πέναλτι ΄΄δώρο΄΄ προηγήθηκαν, γρήγορα όμως οι παίκτες του Γιάννη Μπασούκου, συνήλθαν και ισοφάρισαν στην εκπνοή, σχεδόν του 45λεπτου... Στο β' μέρος ''ξέσπασε η καταιγίδα'', που παρέσυρε την ΑΕΚ Χαλκίδας, καθώς μετά από ένα επιθετικό κρεσέντο, οι παίκτες της ομάδας μας, έφτασαν στο θριαμβευτικό 5-1, που με λίγη προσοχή θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο!
Ήταν η πιο μεγάλη σε έκταση νίκη του ΑΟ Αυλωναρίου στους μέχρι τώρα 8 αγώνες του πρωταθλήματος, μια νίκη που έφερε τους ΄΄κιτρινόμαυρους΄΄ του Αυλωναρίου, στην 4η θέση της βαθμολογίας, όπου συγκατοικούν με τον Όλυμπο Γ.!
***οι κυριότερες φάσεις, τα γκολ και φωτό απο τον αγώνα:

  • 7' ο Γιαμακίδης σουτάρει ξαφνικά και ο Τζαβάρας, διώχνει αποτελεσματικά σε κόρνερ...
  • 13' καλοχτυπημένο κόρνερ του Ζαχαριά, δυνατό σουτ του Β. Τσαλιαγκού, πάνω στην κίνηση η μπάλα ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι...
  • 19' ΓΚΟΟΟΛ! 0-1, ο Καραλής ανενόχλητος και κάτοχος της μπάλας, κάνει κακό υπολογισμό, ο Χρόνης, προσπαθεί να επωφεληθεί, ο έμπειρος αμυντικός του Αυλωναρίου, προλαβαίνει και διώχνει, αλλά ο επιθετικός της ΑΕΚ Χ. παίρνει μια θεαματική τούμπα και ξεγελά τον διαιτητή που καταλογίζει πέναλτι, σε φάση που εκτός από το ότι δεν υπήρχε αντικανονικό μαρκάρισμα, αλλά καθαρό διώξιμο της μπάλας, υπήρχαν και πρόσθετες διαμαρτυρίες, ότι  ήταν εκτός περιοχής! Το πέναλτι εκτέλεσε ο Λάμτσε και έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΚ Χ.!
  • 23' ξαφνικό σουτ του Καλέτζη στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τζαβάρα...
  • 26' κόρνερ του Περιβολάρη, καρφωτή κεφαλιά του Καραλή, η μπάλα ελάχιστα άουτ...
  • 29' φάουλ εκτέλεσε ο Περιβολάρης, από αριστερά, ο Ζαχαριάς μπήγκε θαυμάσια έπιασε δυνατή κεφαλιά και ο Ζαφερόπουλος έδιωξε σωτήρια...
  • 38' φάση διαρκείας στα καρέ της ΑΕΚ Χ. και τεράστια ευκαιρία για το Αυλωνάρι... Ο Περιβολάρης εκτέλεσε κόρνερ, ο στράϊκερ-Τσαλιαγκός, με ασύλληπτη κεφαλιά στέλνει την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι, στη επιστροφή της  ο Ιωαννίδης  σουτάρει μέσα από την περιοχή, για να κάνει και πάλι σωτήρια απόκρουση ο Ζαφειρόπουλος!
  • 40' ο Τόμας μπαίνει εντυπωσιακά στην περιοχή, αποφεύγει ακόμα έναν αντίπαλό του, ο οποίος στην προσπάθειά του να τον ανακόψει, τον γκρεμίζει κυριολεκτικά, ο διαιατητής Πόγκας, μέσα από έντονες διαμαρτυρίες δείχνει ΄΄παίζετε΄΄...!
  • 44' ΓΟΟΟΛ! 1-1, ο Μπασούκος πλαγιοκοπεί και βγάζει σέντρα-ξυράφι μέσα στην περιοχή, εκεί ο προωθημένος Καραλής, με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα και φέρνει το παιχνίδι στα ίσια!
  • 51' ΓΚΟΟΟΛ! 2-1, σε μεγάλα κέφια ο Μπασούκος, γυρίζει στον Τόμας που πλασάρει αριστοτεχνικά και δίνει προβάδισμα στην ομάδα του!
  • 72' ΓΚΟΟΟΛ! 3-1, σέντρα του Κόκκου και ο Β. Τσαλιαγκός, κοντρολάρει άψογα και με σουτ σκοράρει και ανεβάζει τον δείκτη του σκορ!
  • 75' ξαφνικό κεραυνοβόλο σουτ του Β. Τσαλιαγκού από το ύψος της περιοχής με δυσκολία απομακρύνει ο Ζαφειρόπουλος...
  • 80' ΓΚΟΟΟΛ! 4-1, οι γηπεδούχοι σφραγίζουν την νίκη τους, όταν ο Μπασούκος και πάλι, από αριστερά βγάζει θαυμάσια στον Β. Τσαλιαγκό, μέσα στην περιοχή, ο οποίος χωρίς χρονοτριβή σουτάρει και κάνει 4 τα γκολ των γηπεδούχων!
  • 86' ΓΚΟΟΟΛ! 5-1, ο Τόμας Οντιαμπό, με έξοχο τρόπο μπαίνει στην περιοχή, ο Καρβούνης τον ανατρέπειπέναλτι, που έδωσε αυτή την φορά ο διαιτητής, το εκτελεί εύστοχα ο Παπίλας (δώρο για τα γενέθλιά του) και ολοκληρώνει τον θρίαμβο του Αυλωναρίου!
  • 89' αποβάλλεται ο Τόμας Οντιαμπό, όταν αντιδρά σε αισχρή ρατσιστική, φραστική, επίθεση που δέχθηκε από τον νεαρό Ντεγιάννη!
Αρκετά τα παράπονα των γηπεδούχων από την διαιτησία του Μάρ. Πόγκα (Ι. Περιβολάρης-Γ. Νικολάου)
*ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γιάννης Μπασούκος): Τζαβάρας, Κόκκος, Δαφνής (69' Μπρεγκανάκου), Καραλής, Ιωαννίδης, Παπίλας, Δ. Μπασούκος, Ζαχαριάς (81' Γ. Καρλής), Τσαλιαγκός (81' Βασ. Βασιλείου), Περιβολάρης (66' Καράπας), Τόμας.
*ΑΕΚ Χαλκ. (Γιώργος Δαύρης): Ζαφειρόπουλος, Καρβούνης, Κοτρώτσιος, Τριανταφύλλου (81' Μάνουελ Φιόλα), Σμπρίνης (59' Ντεγιάννης), Τζαφέρος, Γιαμακίδης, Πεσχήρας, Χρόνης (67' Σταμέλος), Καλέντζης (76' Σταμελάκης), Λάμτσε.
---φωτό από το παιχνίδι:










Δεν υπάρχουν σχόλια: