.........

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΠΑΖΑΡΙΩΤΙΚΟΣ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ: ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-0

Αποστολή στην Μακρυκάπα την τελευταία ημέρα του παζαριού για τον Α. Ο. Αυλωναρίου που ηττήθηκε με 1-0. Με ένα αυτογκόλ από τα αποδυτήρια οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη και τους τρεις βαθμούς παρά τις πολλές ευκαιρίες που έχασαν στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι. Διατηρήθηκε μάλιστα μια αρνητική παράδοση για το Αυλωνάρι που δεν έχει σημειώσει γκολ στην έδρα της Μακρυκάπας, αφού σε τέσσερις συναντήσεις  έχει αποσπάσει μόνο μια ισοπαλία. Την περίοδο 2014-15 ηττήθηκε με 2-0 όπως επίσης και την επόμενη χρονιά με το ίδιο σκορ. Τον μοναδικό βαθμό τον πήρε πέρσι όταν ο αγώνας έληξε ισόπαλος με 0-0!
Στο 2ο λεπτό, σε σέντρα που έγινε στην περιοχή του Αυλωναρίου η μπάλα βρήκε το πόδι του Καραλή και κατέληξε στα δίχτυα, για να γίνει έτσι με αυτογκολ, το 1-0. 
Στην συνέχεια το Αυλωνάρι είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού πίεσε για την ισοφάριση και έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο και σε καμιά περίπτωση δεν απείλησαν την αντίπαλη εστία.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για το Αυλωνάρι στο πρώτο ημίχρονο χάθηκε στο 30ο λεπτό, όταν ο Τσαλιαγκός βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα που απέκρουσε με το πόδι! 
Στο διάστημα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο επιθετικός του Αυλωναρίου βρέθηκε άλλες δύο φορές σε πλεονεκτική θέση αλλά οι κεφαλιές που επιχείρησε δεν βρήκαν στόχο.
Στην επανάληψη ο Τσαλιαγκός έχασε πολύ καλή ευκαιρία όταν η κεφαλιά του στο 68ο λεπτό, έφυγε ελάχιστα έξω από την εστία. Στο 75ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης ενώ επιχειρούσε να σουτάρει τραβήχτηκε από αντίπαλο στη περιοχή χωρίς όμως να δοθεί τίποτε. Στα λεπτά των καθυστερήσεων χάθηκε μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση όταν σε κεφαλιά του Καραλή ο τερματοφύλακας της Μακρυκάπας απέκρουσε με το πόδι, η μπάλα στρώθηκε στον Ηλία Παππά που σούταρε πάνω του!
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου στάθηκε άτυχος στον αγώνα με την Μακρυκάπα αφού δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει καμία ευκαιρία από αυτές που δημιούργησε και ηττήθηκε με ένα αυτογκόλ!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Τζαβάρας, Δαφνής, Σαμαράς(46΄Μπρεγκανάκου), Παππάς, Καραλής, Κόκκος, Ιωαννίδης, Μπασούκος, Τσαλιαγκός, Ζαχαριάς(68΄Περιβολάρης), Thomas.
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τον Ολυμπιακό Χαλκίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: