.........

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-0

Την ήττα εκτός έδρας, από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Απόλλωνα Ερέτριας, γνώρισε την περασμένη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Σε ένα βαρύ γήπεδο, λόγω της βροχής, δέχθηκε δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο και ηττήθηκε με 2-0. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν καλύτερα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήραν την νίκη.


Ο Α. Ο. Αυλωναρίου με καλά οργανωμένη άμυνα προσπάθησε να περιορίσει τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων και κυρίως τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Γκέρσι Τόρα. Ο επιθετικός της Ερέτριας είχε κάποια καλά σουτ που δεν βρήκαν στόχο και το ημίχρονο έδειχνε ότι θα τελειώσει χωρίς γκολ. Τέσσερα λεπτά πριν την λήξη του ο Απόλλωνας βρήκε την λύση.
Στο 41ο λεπτό, ο Καρβελάς έκανε σέντρα από αριστερά και ο Καλοχωρίδης με κεφαλιά σημείωσε το 1-0.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σημείωσαν νωρίς το δεύτερο γκολ και στην συνέχεια είχαν το έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς να δεχθούν μεγάλη πίεση.
Στο 52ο λεπτό, ο Αγραφιώτης με σουτ από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου είχε την καλύτερη ευκαιρία στο 89ο λεπτό, όταν ο Μπρεγκανάκου μετά από σέντρα του Δαφνή, με κεφαλιά από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ. 
Ο Απόλλωνας Ερέτριας βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς και το Αυλωνάρι στην τέταρτη με 23! Στη δεύτερη θέση είναι ο Λήλας Βασιλικού με 31 βαθμούς και ακολουθεί η Μακρυκάπα με 24. Ο πρώτος γύρος τελειώνει το επόμενο Σαββατοκύριακο με τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τον Ελλήσποντο.
Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Τζαβάρας, Μπρεγκανάκου, Φραγγής(79΄Δαφνής), Καραλής, Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος, Ζαχαριάς(68΄Περιβολάρης), Τσαλιαγκός, Ιωαννίδης(79΄Βασιείου), Thomas(68΄Καράπας). 





Δεν υπάρχουν σχόλια: