.........

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΤΟ 2018: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 1-2

Δεν έχει σημειώσει νίκη ο Α. Ο. Αυλωναρίου το 2018, αφού μετά από ένα σερί 7 αήττητων αγώνων στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς, έχει τρεις ήττες μέσα στον Γενάρη! Την Κυριακή το απόγευμα παρά το καλό ξεκίνημα ηττήθηκε στο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" με 1-2 από τον Ελλήσποντο Νέας Λαμψάκου.
Η εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο δεν προδίκαζε αυτό το αποτέλεσμα, καθώς είχε την υπεροχή, δημιούργησε ευκαιρίες, προηγήθηκε στο σκορ, αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει δεύτερο τέρμα και να σιγουρέψει το παιχνίδι. Δέχθηκε την ισοφάριση δύο λεπτά πριν την λήξη του, γεγονός που άλλαξε την εικόνα στην επανάληψη, καθώς ο αντίπαλος οργανώθηκε καλά στην άμυνά του και σε μία αντεπίθεση σημείωσε το δεύτερο γκολ και πήρε την νίκη. 
Στο 3ο λεπτό, χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία όταν ο Τσαλιαγκός πρόλαβε την μπάλα σε γύρισμα αμυντικού προς τον τερματοφύλακα, πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αγριόδημου.
Στο 10ο λεπτό, ο Μπασούκος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Καραλής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 12ο λεπτό, ο Αγριόδημος έδιωξε με τα χέρια τελευταία στιγμή προ του Μπασούκου, ο Καραλής με ψηλοκρεμαστό σουτ επιχείρησε να σκοράρει, όμως ο τερματοφύλακας του Ελλήσποντου πρόλαβε και μπλόκαρε.
Στο 20ο λεπτό, ο Ιωαννίδης ανετράπη από τον Κουσερή στην περιοχή, ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ, με εύστοχη εκτέλεση, ο Βασίλης Τσαλιαγκός.
Στο 22ο λεπτό, ένα καλό σουτ του Καραλή φεύγει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Αγριόδημου.
Στο 42ο λεπτό, χάθηκε πολύ μεγάλη ευκαιρία για το Αυλωνάρι, όταν ο Μπασούκος με περίτεχνη ενέργεια μπήκε από δεξιά στην μεγάλη περιοχή έκανε σέντρα και ο Καραλής μόνος του, από την μικρή περιοχή, δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα!
Στο επόμενο λεπτό λειτούργησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και ο Ελλήσποντος κατάφερε να ισοφαρίσει στο πρώτο αξιόλογο σουτ προς την εστία του Τζαβάρα, που επιχείρησε ο Νικολάου.
Στο 44ο λεπτό μάλιστα οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να σημειώσουν και δεύτερο γκολ όταν ο Λάζρι εκμεταλλεύτηκε γύρισμα του Κόκκου προς τον Τζαβάρα, το πλασέ του όμως εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου.
Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, ο Τσαλιαγκός σούταρε έξω από την περιοχή δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αγριόδημου. Ο Ελλήσποντος απάντησε στην αμέσως επόμενη φάση με σουτ του Λάμπρου που εξουδετέρωσε ο Τζαβάρας. 
Στο 62ο λεπτό, ο Ελλήσποντος έβγαλε αντεπίθεση από αριστερά με τον Λάζρι που γύρισε την μπάλα στην μεγάλη περιοχή και ο Λάμπρου την έστρωσε στον Κούτρα, ο οποίος με ωραίο πλασέ σημείωσε το 1-2.
Στο 65ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός προσπάθησε να απαντήσει αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 71ο λεπτό, χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του Αυλωναρίου για την ισοφάριση, όταν ο Μπασούκος έκανε σέντρα από δεξιά στην μεγάλη περιοχή, ο Γιώργος Καρλής έκανε κακό πρώτο σουτ, η μπάλα στρώθηκε στον Μπρεγκανάκου που είχε όλο το τέρμα μπροστά του αλλά την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!
Στην συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν από δυνάμεις και οι φιλοξενούμενοι με συχνές καθυστερήσεις κέρδιζαν χρόνο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν μεγάλες φάσεις στις δύο εστίες. Το Αυλωνάρι είχε ένα καλό σουτ του Περιβολάρη τέσσερα λεπτά πριν την λήξη που κατέληξε άουτ και στην αμέσως επόμενη φάση την ίδια κατάληξη είχε αντίστοιχα και του Λάζρι.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου δεν εκμεταλλεύτηκε το πρώτο ημίχρονο που ήταν καλύτερος, έχασε τις ευκαιρίες και έδωσε την δυνατότητα στον Ελλήσποντο αφού ισοφάρισε στο πρώτο καλό σουτ που έκανε να το διεκδικήσει στην επανάληψη.
Η σύνθεση του Α.Ο.Α: Τζαβάρας, Μπρεγκανάκου, Δαφνής(84΄Κούκης Νικ. Κ.), Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος, Φραγγής(59΄Περιβολάρης), Τσαλιαγκός, Ιωαννίδης(73΄Βασιλείου Βασ.), Thomas(67΄Καρλής Γιωργ.).

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο 'ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ', τον Λήλαντα Βασιλικού.








Δεν υπάρχουν σχόλια: