.........

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ Ο Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-2

Την νίκη με 2-0 πήρε την Κυριακή το απόγευμα στην Κάρυστο, επί της ομώνυμης ομάδας, ο Α. Ο. Αυλωναρίου και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Εύβοιας. Την προηγούμενη Κυριακή στο ίδιο γήπεδο είχε νικήσει και το Μαρμάρι με 3-2 για τον ίδιο θεσμό. Έτσι ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία της επισκέψεις του στην πόλη της Νοτίου Εύβοιας.
Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήθηκαν λιγοστές ευκαιρίες χωρίς να σημειωθεί γκολ. Στην επανάληψη το Αυλωνάρι ήταν καλύτερο και έφθασε άνετα στην νίκη.
Το σκορ άνοιξε στο 49ο λεπτό με σουτ ο Βαγγέλης Δήμου. Ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα είχε και σουτ στο δοκάρι. 
Δημήτρης Διαμαντάρας
Οι γηπεδούχοι απείλησαν σε ένα τετ-α-τετ που εξουδετέρωσε ο νέος τερματοφύλακας του Α. Ο. Αυλωναρίου, Δημήτρης Διαμαντάρας. 
Στο 80ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Καρύστου, Γιώργο Κότσαρη, που απέκτησε από το Αυλωναρι, και σημείωσε το 0-2! 
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου στη φάση των 16 θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα, Α. Ε. Ληλαντίου- Αναγέννηση Αφρατίου. 
Με την ομάδα της Καρύστου στην οποία προπονητής είναι ο παλιός γνώριμος, Γιώργος Τζόκας, αγωνίσθηκαν και οι πρώην παίκτες του Αυλωναρίου, Γιώργος Κότσαρης, Άγγελος Φραγγής, Βασίλης Βασιλείου που μεταγράφηκαν την περίοδο του καλοκαιριού όπως και ο Γιώργος Μπόκαρης που έχει φορέσει την κιτρινόμαυρη παλαιότερα!

Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Διαμαντάρας, Κόκκος, Παππάς, Καρατζάς, Κοκκάλας(38΄Μπρεγκανάκου), Κωνστάντιος, Φωτιάς, Κούρτης(55΄Καράπας), Τσαλιαγκός, Κοτρόζος(81΄Λαθουράς), Δήμου(90΄Κούκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: