.........

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: ΜΑΡΜΑΡΙ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-3

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Εύβοιας προκρίθηκε ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Την Κυριακή το απόγευμα, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για την νέα χρονιά, νίκησε με 3-2 το Μαρμάρι, στο γήπεδο της Καρύστου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ, το Αυλωνάρι αντέδρασε γρήγορα και πέρασε μπροστά πριν την λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ανωτερότητα των φιλοξενουμένων ήταν εμφανής, παρά τις ελλείψεις και εύκολα επικράτησαν απέναντι σε ένα αξιόμαχο σύνολο.
Στο 11ο λεπτό, ο Ποδαράς έφυγε μόνος στην πλάτη της άμυνας του Αυλωναρίου πλάσαρε τον νεαρό τερματοφύλακα Νίκο Κούκη, που έκανε ντεμπούτο σε επίσημο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ.
Στο 21ο λεπτό, ο Αδαμάντιος Περιβολάρης ισοφάρισε με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.
Στο 30 λεπτό, ο Γιώργος Καρλής ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή του Μαρμαρίου και ο διαιτητής Ντούρας καταλόγισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Βασίλης Καρατζάς και σημείωσε το 1-2.  
Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο χωρίς άλλες ιδιαίτερες φάσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο πολύ νωρίς οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ισοφάρισαν το σκορ.
Στο 48ο λεπτό, ο Γιώργος Κούκης τράβηξε αντίπαλο στην περιοχή και ο Μπαλογιάννης ευστόχησε από τα 11 μέτρα.
Στο 65ο λεπτό, ο Ανδρέας Κούρτης με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.
Στο 72ο λεπτό, ο Ανδρέας Κούρτης κέρδισε πέναλτι όταν ανατράπηκε στην περιοχή αλλά ο ίδιος αστόχησε στην εκτέλεσή του.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει τον δείκτη του σκορ πήρε όμως την νίκη και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Εύβοιας, όπου την επόμενη Κυριακή, στο ίδιο γήπεδο θα αντιμετωπίσει τον Α. Ο. Καρύστου.

Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Κούκης Νικ., Κωνστάντιος, Δήμου, Καρατζάς, Κοκκάλας, Καράπας(55΄Κόκκος), Φωτιάς, Κούκης Γιωργ.(50΄Κούρτης), Καρλής Γιωργ., Περιβολάρης(85΄Μπρεγκανάκου), Μανδράκας. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: