.........

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΙΔΗΨΟΣ 1-1... Ένα ανοιχτό και πολύ καλό παιχνίδι

Ένα πολύ καλό παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που είχαν την τύχη να βρεθούν την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο ″Νικ. Κούκης″ του Αυλωναρίου!
Ο ΑΟ Αυλωναρίου και η Αιδηψός, ουσιαστικά απαλλαγμένοι από το βαθμολογικό άγχος, έπαιξαν ανοιχτό, χωρίς σκοπιμότητες και καλό ποδόσφαιρο!
Στο πρώτο μέρος οι δύο αντίπαλοι ήταν κάπως επιφυλακτικοί και προστάτευσαν κυρίως τα νώτα τους! Δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, με δύο από αυτές να είναι οι πλέον αξιόλογες, χωρίς όμως να μπορέσουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίκτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πιο γρήγορο, οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη και έτσι οι φίλαθλοι απόλαυσαν ένα χορταστικό παιχνίδι με γκολ, δοκάρια και κλασικές χαμένες ευκαιρίες!
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες μάλλον ικανοποιημένες, άσχετα με το ποια είχε χάσει τις περισσότερες και πιο σημαντικές ευκαιρίες! Στα δυσάρεστα του παιχνιδιού οι τραυματισμοί του Ιντρ. Μπιμπάϊ (78′), του κορυφαίου παίκτη της Αιδηψού,  αλλά και αυτός  του Γιάννη Τσάγκου, του Αυλωναρίου, ο οποίος διεκδικεί και Όσκαρ ″ατυχίας″, καθώς μπήκε αλλαγή στο 90′, προερχόμενος μάλιστα από τραυματισμό, και στην πρώτη φάση που είχε σωριάστηκε στο έδαφος, σφαδάζοντας από τους πόνους και φυσικά αποχώρησε από το παιχνίδι! Για τον άτυχο ποδοσφαιριστή εκφράζονται φόβοι για σοβαρή ζημιά στον Αχίλλειο τένοντα!
*οι πιο σημαντικές φάσεις, τα γκολ και τα δοκάρια:
  • 16′ επικίνδυνο φάουλ του Ιντρ. Μπιμπάϊ, από πλάγια αριστερά διώχνει ο Πετράκης, ο Αντρ. Μπιμπάϊ κερδίζει την μπάλα σουτάρει από πολύ καλή θέση για να πέσει και να μπλοκάρει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου!
  • 19′ με κάθετη μπαλιά ο Μπρεγκανάκου, βγάζει τον Κούρτη σε θέση βολής μέσα στην περιοχή κεραυνοβόλο σουτ του τελευταίου και ο Κυριακού σώζει εντυπωσιακά…
  • 51′ ΓΚΟΟΟΛ! 0-1, ο Ιντρ. Μπιμπάϊ εκτέλεσε φάουλ, αριστοτεχνικά, από δεξιά, η μπάλα φτάνει μέσα στην περιοχή και στο ύψος του πέναλτι, εκεί μόνος ο Αναστασιάδης, με ψύχραιμο σουτ-πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα και ανοίγει το σκορ!
  • 57′ ο Καρλής φεύγει στην κόντρα, από αριστερά, μπαίνει στην περιοχή, αποφεύγει τον τερματοφύλακα Κυριακού,  όμως το γυριστό σουτ προς το τέρμα είναι αδύναμο και έτσι διώχνουν οι αμυντικοί….
  • 60′ από θαυμάσια μπαλιά του Λαθουρά, ο Καρλής μπαίνει από δεξιά στην περιοχή σουτάρει δυνατά, για να διώξει και να σώσει εντυπωσιακά ο Κυριακού…
  • 62′ ΓΚΟΟΟΛ! 1-1, ο Κούρτης εκτελεί πολύ ωραία και επικίνδυνα φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή και λίγο δεξιά,  αμυντικός της Αιδηψού  διώχνει με το κεφάλι, η μπάλα ″στρώνεται″ στον Λαθουρά στην μεγάλη περιοχή και αυτός με ψύχραιμη ″λόμπα″ την στέλνει  πάνω από τον Κυριακού στα δίκτυα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.
  • 64′ εκπληκτική χαμένη ευκαιρία του Μπράχα, που από μπαλιά-ασίστ του Κούρτη, βρέθηκε εντελώς μόνος στο ύψος του πέναλτι, αλλά σούταρε άουτ!
  • 66′ ο Ιντρ. Μπιμπάϊ από το ύψος της περιοχής κεραυνοβολεί για να διώξει σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Πετράκης!
  • 74′ δυνατό φάουλ του Ιντρ. Μπιμπάϊ η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων!
  • 77′ η απάντηση των ″κιτρινόμαυρων″ στο δοκάρι της Αιδηψού, με 3πλή ευκαιρία! Σέντρα του 16χρονου, Γ. Κούκη, από δεξιά η μπάλα φτάνει στον Λαθουρά μέσα στην περιοχή που σουτάρει δυνατά για να χτυπήσει στο δεξιό κάθετο δοκάρι του Κυριακού, ο Μανδράκας κερδίζει το ″ριμπάουντ″ και σουτάρει χωρίς καθυστερήσεις για να διώξουν ενστικτωδώς οι αμυντικοί, ο Μπράχα από κοντά πλασάρει για να σώσει εκπληκτικά ο Κυριακού!
  • 86′ η τελευταία αξιόλογη φάση ήταν για τους φιλοξενούμενους με τον Αναστασιάδη, που από καλή θέση σούταρε για διώξει έξοχα ο Πετράκης!
″Ασσορτί″ με την πολύ καλή ποιότητα του αγώνα και η διαιτησία του Αποστόλη Παπαποστόλου και των συνεργατών του, Κώστα Κωνστάντιου και Γιάννη Περούλια.
*ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Ντόβολης): Πετράκης, Καράπας (84′ Περιβολάρης), Μπρεγκανάκου, Κούρτης, Κοκκάλας (51′ Β. Καρατζάς), Παππάς, Φωτιάς, Μπράχα, Καρλής (75′ Γ. Κούκης), Λαθουράς, Μανδράκας (90′ Τσάγκος).
*ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Γιώργος Δημητρίου): Κυριακού, Σαββόπουλος (84′ Μάρκου), Καραγκούνης, Καππές, Γλύκος, Ηλ. Στεργίου, Κ. Φώτου, Γκοτζάι (68′ Ν. Αναγνώστου), Αντρ. Μπιμπάι (90′ Φαράντος), Ιντρ. Μπιμπάι (λτ 78′ Παπατζίκος), Αναστασιάδης.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Δροσιά. 













Δεν υπάρχουν σχόλια: