.........

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Έσπασε κακή παράδοση: ΩΡΕΟΙ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-3

Με το ίδιο σκορ, 3-1, που είχε νικήσει και στον πρώτο γύρο, πέρασε ο Α. Ο. Αυλωναρίου την Κυριακή το απόγευμα από τους Ωρεούς! Κατάφερε μάλιστα να σπάσει και μια αρνητική παράδοση που ήθελε την ομάδα του Αυλωναρίου να μην έχει νικήσει ποτέ τους αντιπάλους του εκτός έδρας! 
Οι ποδοσφαιριστές του Αυλωναρίου μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι, είχαν τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό, σημείωσαν τρία γκολ και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ! Το ευχάριστο γεγονός είναι ότι αυτή την φορά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των αντιπάλων και μάλιστα τρεις φορές, κάτι που είχε να γίνει τρεις αγωνιστικές!
 ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ


12΄ 0-1 ΓΚΟΛ για τον Αυλωνάρι: Σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Κούρτης από αριστερά έκανε μακρινή πάσα στον Λαθουρά στην απέναντι πλευρά, αυτός μπήκε στην περιοχή πλάσαρε αρχικά ο Μαυρούτσικος Δ. έδιωξε, όμως η μπάλα στρώθηκε και πάλι στον ίδιο που δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα.
34΄ Σουτ του Ένεχ για τους Ωρεούς, ο Διαμαντάρας έδιωξε σε κόρνερ.
63΄ 1-1 ΓΚΟΛ για τους Ωρεούς: Ο Αθανασίου Δ. κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Παππά, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ισοφαρίζοντας για τους Ωρεούς.
64΄ Σουτ του Κοκκάλα για το Αυλωνάρι έδιωξε ο Μαυρούτσικος Δ.
70΄ Ο Τσαλιαγκός μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα δεν κατάφερε να σκοράρει αφού το σουτ ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
71΄ Σουτ του Κούρτη έδιωξε ο τερματοφύλακας των Ωρεών.
74΄ Συρτή σέντρα του Κούρτη στην περιοχή, ο Braha έκανε μια κοντινή προβολή, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.
79΄ 1-2 ΓΚΟΛ για το Αυλωνάρι: Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή , το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κούρτης, δίνοντας και πάλι προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
83΄ 1-3 ΓΚΟΛ για το Αυλωνάρι: Με πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας, οι παίκτες των φιλοξενούμενων, ξεδίπλωσαν μια πολύ ωραία αντεπίθεση με τελικό αποδέκτη τον Κούρτη, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ μέσα απ’ τη μεγάλη περιοχή την έστειλε στα δίχτυα σφραγίζοντας τη νίκη του Αυλωναρίου.

Διαιτητής: Πόγκας Μ. Βοηθοί: Δελχάς – Καραβά.
 
Συνθέσεις
Α.Ο. Ωρεών (Γουρνάς): Μαυρούτσικος Δ., Τζαφεράι, Καπλανάι (56΄ Αθανασίου Δ.), Αθανασίου Ι., Τόουρφε, Καραπάνος, Μπαλάνος (46΄ Μαργέτης), Μαυρούτσικος Ι., Αναγνωστάκης (88΄ Πανταζής), Ένεχ, Σταματονικολός (88΄ Καραδημήτρης).
Α.Ο. Αυλωναρίου (Ντόβολης): Διαμαντάρας, Κόκκος, Μπρεγκανάκου, Κούρτης (87΄ Κούκης), Κοκκάλας, Παππάς, Φωτιάς, Braha (89΄ Δήμου), Τσαλιαγκός (75΄ Καράπας), Λαθουράς (82΄ Καρλής), Μανδράκας.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εντός έδρας με την Αιδηψό.














Δεν υπάρχουν σχόλια: