.........

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Ήταν καλύτερος αλλά δεν νίκησε: Α. Ο. ΑΙΔΗΨΟΥ - Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ 1-1


Ο Α. Ο. Αυλωναρίου ήταν καλύτερος, είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δημιούργησε αξιόλογες φάσεις μπροστά απ’ την εστία της Αιδηψού, έχοντας μάλιστα και δύο δοκάρια αλλά δεν κατάφερε να νικήσει! Η Αιδηψός ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ, στο τέλος του πρώτου μέρους. Η πίεση από τους φιλοξενούμενους συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά απέφερε καρπούς στο τελευταίο λεπτό κι έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τελικά από ένα βαθμό.
Εκείνο που θα πρέπει να τονιστεί είναι πως εξαιρετική εμφάνιση έκανε και πάλι ο τερματοφύλακας της Αιδηψού Γιάννης Κυριακού. Όπου χρειάστηκε ήταν παρών, πραγματοποιώντας μάλιστα 2-3 δύσκολες και συνάμα σωτήριες επεμβάσεις για την ομάδα του.

Φάσεις και γκολ
11΄ Σουτ από τον Καρατζά για το Αυλωνάρι η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Αιδηψού, στην επαναφορά η μπάλα στρώθηκε στον Ηλιόπουλο, αυτός σέντραρε, ο Μαστροκώστας έπιασε την κεφαλιά που μπλόκαρε ο Κυριακού.
19΄ Ο Μανδράκας έβγαλε πάσα μέσα στην περιοχή στο ύψος του πέναλτι για τον Καρατζά, αυτός σούταρε, ο Κυριακού έδιωξε, η μπάλα πήγε και πάλι στον Καρατζά, ο οποίος σούταρε και πάλι και τελικά ο τερματοφύλακας της Αιδηψού κατάφερε να διώξει σε κόρνερ.
23΄ Σουτ του Γλύκου για την Αιδηψό η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
44΄ 1-0 ΓΚΟΛ για την Αιδηψό: Ο Χ. Φώτου με πλασέ μέσα απ’ την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους

50΄ Δυνατό σουτ από τον Καρλή για τον Αυλωνάρι, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας της Αιδηψού.
67΄ Δυνατό σουτ του Μπράχα έξω απ’ την περιοχή, για το Αυλωνάρι, ο Κυριακού εκτινάχθηκε και έδιωξε σε κόρνερ.
77΄ Σουτ από τον Τσαλιαγκό, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
 
89΄ 1-1 ΓΚΟΛ για το Αυλωνάρι: Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Φωτιά, που είχε περάσει ως αλλαγή κι αυτός εκμεταλλευόμενος ολιγωρία στην άμυνα της Αιδηψού, σχεδόν ανενόχλητος σούταρε και την έστειλε στα δίχτυα ισοφαρίζοντας για τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητής: Παπακυριάκος Αθ. Βοηθοί: Παππάς – Καραβά

Α.Ο. Αιδηψός (Γουρνάς): Κυριακού, Φώτου, Αναστασιάδης, Γιουκάι, Γλύκος, Αθανασίου, Μακρής (85΄ Αναγνώστου Μ.), Αναγνώστου Ν. (45΄ + 1΄ Καππές), Μπιμπάι Α., Μπιμπάι Ι., Σαββόπουλος (75΄ Καρμάι)


Α.Ο. Αυλωναρίου (Μπασούκος): Κιούσης, Κόκκος (46΄ Τσαλιαγκός), Παππάς (73΄ Ντραγκότι), Καρατζάς, Κοκκάλας, Μαστροκώστας, Ηλιόπουλος, Καρλής (79΄ Φωτιάς), Μπάχα, Καράπας, Μανδράκας.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εντός έδρας με την Δόξα Προκοπίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: