.........

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Απουσιών συνέχεια: Α. Ο. ΧΑΛΚΙΣ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-0

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι στο «ουδέτερο» γήπεδο του Βασιλικού, ο ΑΟ Χαλκίς επικράτησε του Αυλωναρίου με 1-0 και κλείδωσε την παραμονή του στην Α’ ΕΠΣΕ σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που θα παλέψουν μέχρι τέλους για την αποφυγή του υποβιβασμού.
 Ο ΑΟ Χαλκίς παρά τα αγωνιστικά του προβλήματα και το ουδέτερο γήπεδο πήρε μία δίκαιη νίκη αφού είχε την μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες και αξιοποίησε μία από αυτές.

 Το Αυλωνάρι για άλλη μια φορά πλήρωσε τις σοβαρές του απουσίες, Μαστροκώστας, Τσαλιαγκός, Κοκκάλας Ευαγ., Ρουμπής, Πέππας, Μπράχα, προσπάθησε να κλέψει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας χωρίς επιτυχία. Τα πράγματα πλέον γίνονται πολύ δύσκολα και κάθε παιχνίδι στην συνέχεια παίρνει τον χαρακτήρα τελικού...
Φάσεις και γκολ.
Στο 19′ σουτ του Λάζρι έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ όπως και στο 24΄  με τον Λιάσκο να σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι..
Στο 26′ το 1-0 για τον ΑΟ Χαλκίς με ένα έξοχο γκολ του Θεόφιλου Μπασινά με διαγώνιο συρτό σουτ από την δεξιά πλευρά της μεγάλης περιοχής που δεν άφησε περιθώριο στον Κότσαρη και ο ΑΟ Χαλκίς μπήκε σε θέση οδηγού στον αγώνα.
Στο 37′ η πρώτη φάση για το Αυλωνάρι με το σουτ του Καρλή και την εξαιρετική αντίδραση του Αγριόδημου που μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 41′ μετά από ασίστ του «αγέραστου» Θανάση Τσούτη, ο Μπασινάς βγήκε απέναντι από το Κότσαρη που έδιωξε εντυπωσιακά σε πρώτο χρόνο, στην επαναφορά ο Μπασίνας με νέο σουτ στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 69′ η σπουδαιότερη ευκαιρία στο παιχνίδι για το Αυλωνάρι όταν ο Γιώργος Κόκκάλας  έκλεψε την μπάλα από τον Αγριόδημο, βρέθηκε πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή μόνος με το τέρμα αλλά  το σουτ που επιχείρησε πρόλαβε και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ.
Στο 88′ με΄τα από σέντρα του Πάλλη κεφαλιά του Τόλη λίγο άουτ από την εστία του Κότσαρη.

Το αγώνα σφύριξε ο Γιώργος Κασομούλης με συνεργάτες τους Π. Σέρρα και Γιάννη Σπανό


ΑΟ Χαλκίς(Π.Τοκπασίδης):Αγριόδημος, Κολιόπουλος, Γκουβέρος, Τόλης, Πάλλης, Τσούτης, Λιάσκος, Λάζρι (90′ Ζιζόλλι), Παλαιολόγος (76′ Μπαλλίου), Καραχάλιος (89′ Θανάσι), Μπασινάς (92′ Δαδίνας).


Αυλωνάρι(Γ.Μπασούκος):Κότσαρης, Δαφνής, Παππάς, Καρατζάς, Κόκκος (46′ Κούκης), Καράπας, Γ.Κοκκάλας, Ντραγκότι, Καρλής, Θανάσι (70′ Bardhi), Μανδράκας.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο " ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" την Μακρυκάπα. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: