.........

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Με πολλές απουσίες δεν άντεξε στο τέλος: ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 2-3

Πάλεψε όσο μπορούσε ο Α. Ο. Αυλωναρίου όμως δεν άντεξε στο τέλος, επηρεασμένος από τις απουσίες λόγω τιμωριών και τραυματισμών και ηττήθηκε με 2-3 από τον Λήλαντα Βασιλικού! Σε ένα παιχνίδι σημαντικής βαθμολογικής σημασίας, ο Α. Ο. Αυλωναρίου στερήθηκε των υπηρεσιών του τιμωρημένου Βασίλη Τσαλιαγκού, των τραυματιών Γιώργου Πέππα και Βαγγέλη Ρουμπή, έχασε νωρίς μόλις στο 10ο λεπτό, τον Βαγγέλη Κοκκάλα ενώ και ο Γιώργος Καρλής έχοντας παρόμοιο πρόβλημα μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Αποκορύφωμα σε όλα αυτά τα προβλήματα και η αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Γιώργου Μαστροκώστα, στο 73ο λεπτό!

Ο Λήλας κάνοντας καλή διαχείριση του παιχνιδιού ″χτύπησε″ κύρια με αντεπιθέσεις, πολύ επικίνδυνες και όπως αποδείχθηκε αποτελεσματικές και έφυγε από το Αυλωνάρι με ένα σπουδαίο 2πλό, ″ρεφάροντας″ έτσι την ήττα από τον Απόλλωνα Ερ. στο Βασιλικό, αλλά και παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα, για την συνέχεια του πρωταθλήματος…



Φάσεις και γκολ:


Στο 4' από σέντρα του Μαστροκώστα από αριστερά, ο Καράπας με κεφαλιά έκανε το 1-0.   

Στο 6' ο Κικίδης μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Καραλής από αριστερά εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και από κοντά πλάσαρε τον Κιούση κάνοντας το 1-1. 

Στο 10΄ αναγκαστική αλλαγή για τον Α. Ο. Αυλωναρίου λόγω τραυματισμού του Βαγγέλη Κοκκάλα.
Στο 11' ο Μαστροκώστας απευθείας εκτέλεση φάουλ που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.
 
Στο 12' ο Αναγνώστου, μόνος μέσα στην μεγάλη περιοχή, με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Κικίδη από δεξιά, έκανε το 1-2. Στο 36' σουτ του Μπράχα από πλάγια μπλόκαρε ο Αγραφιώτης. Στο 37' ο Ντραγκότι με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-2.
 
Στο 45' σουτ του Καράπα από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Αγραφιώτη.
Στο 52' σέντρα σουτ του Ντραγκότι από δεξιά απέκρουσε δύσκολα ο Αγραφιώτης.
Στο 62' φοβερό σε εκτέλεση φάουλ του Κανάνι τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κιούση.
Στο 64' κάθετη ψηλοκρεμαστή πάσα του Μαστροκώστα από το κέντρο, κεφαλιά του Μπράχα από την γραμμή της μεγάλης περιοχής μπλόκαρε δύσκολα ο Αγραφιώτης.
Στο 65' δυνατό σουτ του Καραλή από αριστερά έδιωξε με ωραία απόκρουση σε κόρνερ ο Κιούσης.
Στο 67' σέντρα του Λάμτσε, κεφαλιά του Αναγνώστου, απέκρουσε ο Κιούσης.
 
Στο 69' ο Λάμτσε με σουτ κεραυνό από την γωνία της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Κιούση, κάνοντας το 2-3.
 
Στο 73' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Μαστροκώστας.
 
Στο 77' ανατροπή του Καρατζά από τον Παπίλα στην μεγάλη περιοχή, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντραγκότι από αριστερά, ο διαιτητής αρνήθηκε το καταφανέστατο πέναλτι.
 
Στο 84' σουτ του Λούρου απέκρουσε ο Κιούσης.
Στο 86' ο Αναγνώστου βγήκε σε τετ α τετ με τον Κιούση αλλά ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου απέκρουσε το πλασε που έκανε ο επιθετικός του Λήλα.
Ο διαιτητής Θαν. Παπακυριάκος (βοηθοί: Κώστας Δάλλας-Άγγελος Παππάς), άφησε με πολλά παράπονα τους γηπεδούχους, στην φάση που ζήτησαν το πέναλτι.

Αυλωνάρι(Γιάννης Μπασούκος): Κιούσης, Μαστροκώστας, Παππάς(70' Δαφνής), Καρατζάς, Κοκκάλας Ε(10' λ.τ Κόκκος), Καράπας, Θανάση(60' Καρλής), Ντραγκότι, Κοκκάλας Γ., Μπράχα, Μανδράκας.


Λήλας Βασιλικού (Τάσος Ταυταρίδης): Αγραφιώτης, Ευαγγελινός, Καραλής, Χαζαρίδης, Τζαφέρος(46' Λάμτσε), Αγγελάκης(53' Κανάνι), Παπίλας, Χρόνης(63' Κούκα), Κικίδης, Λούρος, Αναγνώστου(90+3' Τζινάι).

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτό έδρας με τον Α. Ο. Χαλκίς.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: