.........

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Ήττα με αυτογκόλ και πέναλτι στο ντέρμπι: ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-0

Σε ένα μέτριο αγωνιστικά παιχνίδι ο Ταμυναϊκός νίκησε την Κυριακή το απόγευμα το Αυλωνάρι με 2-0. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ με αυτογκόλ και σφράγισαν την νίκη με αμφισβητούμενο πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο. Το Αυλωνάρι στάθηκε καλύτερα στην επανάληψη δημιούργησε ευκαιρίες δεν μπόρεσε όμως να τις αξιοποιήσει. 
Στην πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα στο 9ο λεπτό, ο Ταμυναϊκός προηγήθηκε όταν ο Βασίλης Αναστασίου έκανε σέντρα προς την περιοχή του Αυλωναρίου και ο Καρατζάς στην προσπάθειά του να διώξει με το κεφάλι την έστειλε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κιούση και στα δίκτυα!

Στο 30ο λεπτό, ο Κιούσης πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Λάμπρου.
Στο 50ο λεπτό, ο Γιαντόμ σούταρε από καλή θέση για να μπλοκάρει και πάλι ο Κιούσης.
Στο 53ο λεπτό, ο Καρλής σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσαβαρή.
Στο 60ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός προσπαθεί να πλασάρει όμως η άμυνα του Ταμυναϊκού έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 68ο λεπτό, ο διαιτητής Σιαπλαούρας σφύριξε πέναλτι σε κράτημα του Λάμπρου από τον Μαστροκώστα και ενώ η μπάλα είχε φύγει άουτ. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Σίμωσης και σημείωσε το 2-0. Στην φάση αυτή αποβλήθηκε και ο Βασίλης Τσαλιαγκός για εξύβριση του ρέφερι.
Στο 72ο λεπτό, ο Καρατζάς σούταρε από πλάγια ο Τσαβαρής απέκρουσε και ο Αναστασίου έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή σε κόρνερ.
Στο 81ο λεπτό το σουτ του Μανδράκα έφυγε άουτ.
Τον αγώνα σφύριξε ο Χρήστος Σιαπλαούρας με συνεργάτες την Ελένη Κοτταρά και Γιώργο Νικολάου.



Ταμυναικός (Δ.Αντωνόπουλος): Τσάβαρης, Δήμου, Πιλάτης, Βελαέτης, Β. Αναστασίου, Ιδ.Αναστασίου (83′ Βελής), Γιαντόμ (81′ Σκανδάλης), Λάμπρου, Σίμωσης (73′ Σπυράκης), Ζαχαριάς (65′ Μεταξάς), Βρέττος.

Αυλωνάρι(Γ.Μπασούκος): Κιούσης, Κόκκος (55′ Ρουμπής), Μαστροκώστας, Καρατζάς, Β. Κοκκάλας, Καράπας, Θανάσι (46′ Καρλής), Ντραγκότι, Τσαλιαγκός, Γ. Κοκκάλας (88′ Μπάρντι), Μανδράκας (84′ Παππάς).

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τον Αμαρυνθιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: