.........

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ 3-1: Μπλέκει σε περιπέτειες...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΥΝΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ.
Ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα της Δροσιάς κέρδισε  το Αυλωνάρι με 3-1 που καιγόταν κυριολεκτικά για το τρίποντο της νίκης. Παρά τις φιλότιμες και συγκινητικές προσπάθειες των παικτών του, ο Α. Ο. Αυλωναρίου, δεν τα κατάφερε αφού δεν είχε σε κάποιες περιπτώσεις και την τύχη με το μέρος του. Θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ στη συνέχεια για να μην μπλέξει σε περιπέτειες στην υπόθεση παραμονής της κατηγορίας.
Από την άλλη η ομάδα της Δροσιάς ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη ουσιαστική επίθεσή της αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο και να κλείσει με γκολ το τέλος και των δύο ημιχρόνων. Δίκαια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
 Φάσεις και γκολ.

Στο 5′ ο Άλκο ξέφυγε ωραία από τους αντιπάλους του, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μαστροκώστα Ν. και αυτός με ωραίο πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, με 1-0.

Στο 15′ Μαστροκώστας Ν.- Άλκο συνδυάζονται έξοχα όμως την τελευταία στιγμή απομακρύνουν τον κίνδυνο οι αμυντικοί.

Στο 21′ ο Ζαχαριάς λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίος για την ομάδα της Δροσιάς καθώς στη προσπάθειά του να αποκρούσει σέντρα σουτ του Καρατζά έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του τέρματός του αλλά ο Αραβανής απογειώθηκε και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 25′ ο Κοκκάλας Γ. απέναντι από τον Αραβανή στέλνει τη μπάλα στην αγκαλιά του.

Ο κεραυνός του Καράπα στο 32′ δεν καταφέρνει να νικήσει τον Αραβανή ο οποίος εκπληκτικά αποκρούει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Μαστροκώστας φεύγει μόνος από το κέντρο του γηπέδου πασάρει παράλληλα στον αμαρκάριστο Ελευθερίου Χ. και αυτός δεν δυσκολεύεται να κάνει το 2-0. Ένα γκολ που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από παίκτες και παράγοντες του Αυλωναρίου που υποστήριζαν ότι ο Μαστροκώστας Ν ήταν σε θέση οφσάιντ. Διαιτητής όμως και βοηθός έδειξαν σέντρα.


Η πρώτη μεγάλη φάση του β’ ημιχρόνου ήταν στο 72′ όταν για άλλη μια φορά ο Αραβανής  εξουδετέρωσε το δυνατό σουτ του Μπράχα.

Στο 75′ άτυχη στιγμή για το Αυλωνάρι αφού το σουτ του Μπράχα βρίσκει το δεξί δοκάρι του εξουδετερωμένου Αραβανή.

Στο 77′ ο Καρατζάς με υπέροχη σέντρα βρίσκει τον Κοκκάλα Γ. μέσα στη μικρή περιοχή που με κεφαλιά νικάει τον Αραβανή, μειώνει σε 2-1 και βάζει ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του.
 Στο 90΄ η Δροσιά όμως ήταν αυτή που κλείδωσε τη νίκη, όταν ο Τζέμος με προσωπική ενέργεια απέφυγε και τον τερματοφύλακα ο οποίος τον ανέτρεψε. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μαστροκώστας  Ν. σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τρίτο της ομάδας του, διαμορφώνοντας έτσι το 3-1!

Τον αγώνα σφύριξε ο Δ.Δανιηλίδης με συνεργάτες τους Προκόπη Τσιφλάκο και Βαγγέλη Σιμιτζή


ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ(Κνέζεβιτς Ν.): Αραβανής, Τουλίτσης, Σεϊνταράσι, Γκρινιάρης, Κνέζεβιτς, Ζαχαριάς , Μαστροκώστας Ν., Τσοπάνης(46′ Τζέμος), Ελευθερίου Χ.(92′ Κροκόδειλος), Βαρσαμάς, Άλκο(85′ Πάνου).


ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ( Μπασούκος Γ.): Κιούσης, Μαστροκώστας Γ., Ντραγκότι, Καρατζάς, Κόκκος, Κοκκάλας Ε., Κοκκάλας Γ., Καράπας, Μπράχα, Καρλής(67′ Τανάσι), Μανδράκας.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τον Λήλαντα Βασιλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: