.........

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Οι άμυνες κυρίαρχες του παιχνιδιού: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 0-0

Ρεπορταζ "ΔΥΝΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ"
Χωρίς νικητή  έληξε το πολύ ενδιαφέρον ματς στο γήπεδο «Νίκος Κούκης» του Αυλωναρίου, ανάμεσα στο τοπικό Αυλωναρι και τον Αμαρυνθιακό  που έμειναν στο 0-0!
Η ομάδα του Γιάννη Μπασούκου μπήκε με πάθος και δύναμη στον αγώνα προσπάθησε μέχρι το 90′ να πετύχει κάποιο τέρμα αλλά πλήρωσε τις σοβαρές απώλειες της στο δημιουργικό κομμάτι Τσαλιαγκός(τιμωρημένος), Μπράχα(τραυματίας),  Β.Κοκκάλας(τραυματίας), αλλά και τον εξαιρετικό τερματοφύλακα του Αμαρυνθιακού, Σακκή που στα τελευταία 15′ με δύο σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το «μηδέν» για τους φιλοξενούμενους.

Ο Αμαρυνθιακός με πολύ καλή αμυντική τακτική κράτησε ανέπαφη την εστία του αντίθετα δεν φάνηκε επιθετικά αφού τα ατού του μπλοκαρίστηκαν από τους αμυντικούς του Αυλωναρίου.
 Φάσεις και γκολ:

Στο 3ο λεπτό, φάουλ του Γιώργου Μαστροκώστα, άουτ, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, για το Αυλωνάρι.

Στο 5ο λεπτό ο Γκερσι Τόρα μπαίνει στην περιοχή από αριστερά σουτάρει με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 22′ από κόρνερ του Μαστροκώστα και κεφαλιά του Καρατζά η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 34′ φάουλ του Τόρα μπλόκαρε ο Κιούσης στην γωνία του.

Στο 75′ μετά από κόρνερ του Γ. Μαστροκώστα, ο Καρλης από το ύψος του πέναλτι σούταρε με την μπάλα να πηγαίνει με δύναμη στην αγκαλιά του Σακκή.

Στο 84′ η φάση του αγώνα και πάλι από κόρνερ του Γ. Μαστροκώστα, μετά κακό διώξιμο των αμυντικών του Αμαρυνθιακου, η μπάλα στρώθηκε στον Καράπα στο ύψος της μεγάλης περιοχής αυτός σούταρε δυνατά για να αποκρούσει εντυπωσιακά με το ένα χέρι σε κόρνερ ο Σακκής κρατώντας το 0-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Πολύ καλή η διαιτησία του Στέλιου Φώτη που σωστά στο α’ ημίχρονο έδειξε κίτρινη κάρτα στο τερματοφύλακα Κιούση που απόκρουσε την μπάλα εκτός περιοχής. Άριστοι οι δύο βοηθοί Θοδωρής Μαρίνος και Γιώργος Πασχαλίδης.



Αυλωνάρι(Γ.Μπασούκος): Κιούσης, Μαστροκώστας, Παππάς, Καρατζάς, Κόκκος, Καράπας, Γ. Κοκκάλας (82′ Θανάσι), Ντραγκότι, Ρουμπής (68′ Μπράχα), Καρλής, Μανδράκας.



Αμαρυνθιακός(Γ.Κρόκος):  Σακκής, Ζανιός, Μ. Καρλατήρας, Λ. Καρλατήρας, Ξουρής, Σ. Μυρτέζα, Αντ. Μυρτέζα (92′ Σεφερλής), Νάτσης, Τόρα, Κοντραζίου (79′ Α. Αργύρης), Κιμουλιάτης (68′ Αλεξίου).

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Α. Ο. Αυλωναριου έκοψε την πίτα σε ταβέρνα του χωριού. Τα τρία φλουριά κέρδισαν οι ποδοσφαιριστές, Βασίλης Τσαλιαγκός, Νίκος Κόκκος και Γιώργος Καρλής! 

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Δροσιά. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: