.........

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Χάθηκε η νίκη στο τέλος: ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-1

Προσθήκη λεζάντας
Με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 88ο λεπτό, ο Απόλλωνας Ερέτριας ισοφάρισε το σκορ του αγώνα και στέρησε τους βαθμούς της νίκης από το Αυλωνάρι. Το αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι σε μια δύσκολη έδρα χαρακτηρίζεται θετικό, αφήνει μια πικρία στους φιλοξενούμενους γιατί θα μπορούσαν να φύγουν με την νίκη κάτι που έχουν κάνει μόνο μια φορά στις 11 αναμετρήσεις στο γήπεδο της Ερέτριας. Την περίοδο 2011-12 ο Α. Ο. Αυλωναρίου, με γκολ του Παντελή Κοτρόζου και του Γιάννη Βογιατζή είχε νικήσει 2-1 ενώ στα υπόλοιπα 10 παιχνίδια έχει 3 ισοπαλίες και 7 ήττες!
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά μετά το 15ο λεπτό, το Αυλωνάρι ανέβασε ρυθμό και πήρε τον έλεγχο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, όπου κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Στην επανάληψη η Ερέτρια πίεσε περισσότερο χωρίς όμως να μπορεί να σπάσει την άμυνα των φιλοξενουμένων και λίγο πριν την λήξη, με την εσχάτη των ποινών, κατάφερε να ισοφαρίσει.

 Φάσεις και γκολ:
Στο 1' ο Λάμπρου μπήκε στην περιοχή από αριστερά αλλά ο Καρατζάς έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 10' ο Μπασούκος από πολύ καλή θέση μέσα από την περιοχή σούταρε άουτ.
Στο 14' μακρινό σουτ του Γιώργου Κοκκάλα μπλόκαρε ο Τόρα.
Στο 24' κεφαλιά από καλή θέση του Καρατζά πέρασε λίγο άουτ.
Στο 40' ο Μαστροκώστας με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1, αξιοποιώντας πολύ καλή πάσα του Μανδράκα.
Στο 58' ο Τρεγκάι  σούταρε από αριστερά μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Κιούση.
Στο 71' ο Θανάση ξέφυγε από την άμυνα του Απόλλωνα μπήκε στην περιοχή, σούταρε αλλά ο Τόρα  απέκρουσε.
Στο 76' ο Κιούσης έκανε την απόκρουση του αγώνα πετώντας την μπάλα κόρνερ μετά από εξαιρετικό σουτ του Μπασούκου!
Στο 78' σουτ του Μώρου έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια του Κιούση.
Στο 88' σε φάση διαρκείας στα καρέ του Κιούση, ο διαιτητής Λάμπρου καταλόγισε πέναλτι για χέρι του Παππά και ο Ερμής Τόρα που ήταν εύστοχος στην εκτέλεση του, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
  
Τον αγώνα σφύριξε ο Γιώργος Λάμπρου με Δαυίδ Πριόνα και Προκόπη Τσιφλάκος


Απόλλων Ερέτριας(Γ.Καρβέλης): Ερ. Τόρα, Πετράκης (46′ Ρούσσος), Λάμπρου, Κικίδης (72′ Σμπιλήρης), Μπισμπικόπουλος, Αντζέλι, Παντελής (46′ Μώρος), Μετσανάι, Μπασούκος, Μουτουσίδης, Φ. Τρεγκάι (62′ Σταματάκος).


Αυλωνάρι:(Γ.Μπασούκος): Κιούσης, Μαστροκώστας, Ντραγκότι, Καρατζάς, Β.Κοκκάλας, Καράπας, Θανάσι (91′ Κόκκος), Γ. Κοκκάλας, Μπράχα (17′ λ.τ.Καρλής, 86′ Τσαλιαγκός), Ρουμπής (66′ Παππάς), Μανδράκας.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ταμυναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: