.........

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΛΑΜΨΑΚΟ: ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-1. Την Κυριακή η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου με τον Όλυμπο στο Αυλωνάρι.

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, τελειώνει ο πρώτος γύρος στο πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας της Εύβοιας, για την περίοδο 2019-20. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχοντας σημειώσει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες, βρίσκεται στην 12η θέση, με 16 βαθμούς. Ο απολογισμός δεν κρίνεται θετικός καθώς παρουσίασε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και έχασε πολλούς βαθμούς από αγώνες που δεν περίμενε.... Στα θετικά του μπορεί να θεωρηθεί η νίκη με την Ερέτρια με 4-1 στο Αυλωνάρι και με την Μακρυκάπα 0-1 εκτός έδρας που έσπασε μαι αρνητική παράδοση. Στα αρνητικά του οι ήττες με 1-3 από την Δροσιά και 2-5 από την Δόξα Προκαπίου μέσα στο Αυλωνάρι.
Την Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα αν και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση δυστυχώς έχασε με 2-1 στην Λάμψακο, από τον Ελλήσποντο. Έπαιξε καλύτερα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά και κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις που δόθηκαν όλες από τον διαιτητή Φώτη υπέρ του αντιπάλου έπαιξαν ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. 
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο ανάμεσα στις δύο ομάδες χωρίς πολλές μεγάλες ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 39ο λεπτό, με σουτ του Γιαλού από πλάγια δεξιά. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ ποδοσφαιριστή του Ελλήσποντου που κινήθηκε προς την μπάλα και επηρέασε την φάση πριν το σουτ του Γιαλού.
Στο 44ο λεπτό, το Αυλωνάρι έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Τσαλιαγκός έκανε πάσα στον Παππά λίγο δεξιά στην μεγάλη περιοχή που σούταρε μόνος πάνω στον τερματοφύλακα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου είχε την απόλυτη κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε τους αντιπάλους του έντονα, κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά τελικά με γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις έφυγε ηττημένος από το γήπεδο της Λαμψάκου!
Στο 76ο λεπτό, ο Ηλιόπουλος από μαρκάρισμα που δέχθηκε από αντίπαλο έπεσε στην περιοχή με τον διαιτητή βγάζει κίτρινη κάρτα για θέατρο, στον ποδοσφαιριστή του Αυλωναρίου.
Στο 82ο λεπτό, ο Ντραγκότι σε κενή εστία σουτάρει άουτ, δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 85ο λεπτό, ο Καρατζάς μετά από άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα δίνει πάσα δεξιά μέσα στην περιοχή, στον Παππά  που με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ο διαιτητής Φώτης όμως με υπόδειξη του βοηθού ακυρώνει το γκολ ως οφσάιντ, καθώς θεωρούν ότι δεν κάλυπταν δύο παίκτες τον ποδοσφαιριστή του Αυλωναρίου, προκαλώντας και πάλι τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων!
Στο 88ο λεπτό, ο Μανδράκας ισοφαρίζει με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή στο δεξί "παραθυράκι" του τερματοφύλακα του Ελλησπόντου. 
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του Αυλωναρίου και ο Ανέστης με εξαιρετική εκτέλεση έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι κοντά στην συμβολή των δοκών και να καταλήξει στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
Ένα λεπτό αργότερα ο Ηλιόπουλος πλάσαρε μέσα από την μεγάλη περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε με τα πόδια.

Ελλήσποντος(Κ. Καλλιμάνης):  Βασιλείου, Γιαλός, Μπούρικας, Γεωργίου, Φτούλης, Μάλλιαρης, Νικολάου (90′ Κουτσαυλής), Κατσίμπρας, Κουζούλογλου, Ανέστης, Βαρτζής (58′ Αλαφάκης).

Αυλωνάρι(Γ.Μπασούκος):  Κιούσης, Μαστροκώστας, Παππάς, Καρατζάς, Βαγγ. Κοκκάλας, Ηλιόπουλος, Καρλής, Ντραγκότι, Τσαλιαγκός (66′ Καράπας), Μπράχα, Μανδράκας.

Την επόμενη αγωνιστική, τελευταία του πρώτου γύρου ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τον Όλυμπο Γυμνού.





Το 1-0 από τον Γιαλό

Ανατροπή Ηλιόπουλου

ΤΟ 1-1 από τον Μανδράκα

Πανηγυρισμοί


Φάουλ του Ανέστη

Δοκάρι και μέσα

Το 2-1


Δεν υπάρχουν σχόλια: