.........

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις: ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-1


Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στο γήπεδο της Σκεπαστής, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΑΟ Αυλωναρίου! Αυτό ήταν το τέταρτο ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο γήπεδο της Σκεπαστής, στα πλαίσια της Α΄ κατηγορίας από τα οποία έλλειπε το ισόπαλο αποτέλεσμα, καθώς είχαν προηγηθεί δύο συνεχόμενες νίκες των φιλοξενούμενων και μια νίκη των γηπεδούχων στην περσινή αναμέτρηση!

 Το παιχνίδι ήταν πολύ ενδιαφέρον, οι δύο αντίπαλοι πρόσφεραν καλό θέαμα, με τους γηπεδούχους να είναι πιο κινητικοί στο α’ μέρος, αλλά χωρίς να βρίσκουν διαδρόμους προς την εστία του Μπασινά! Αντίθετα οι νεαροί παίκτες του Αυλωναρίου, έπαιξαν έξυπνα και μάλιστα προηγήθηκαν στο σκορ στο ημίωρο, όμως δεν κράτησαν για πολύ το προβάδισμα αφού σε επτά λεπτά δέχθηκαν την ισοφάριση!
Στο β’ μέρος και οι δύο πρόσεξαν τις άμυνες τους, όμως μετά το 70’ οι ομάδες ΄΄ανοίχτηκαν΄΄ αναζητώντας το γκολ της νίκης! Ένα γκολ όμως που δεν ήρθε από καμία πλευρά, παρ’ ότι μπροστά από τις δύο εστίες δημιουργήθηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες φάσεις και ευκαιρίες, εκατέρωθεν! Το 1-1 ήρθε σαν την δίκαιη επιβράβευση των προσπαθειών των παικτών των δύο ομάδων…!

 *ενδιαφέρουσες φάσεις:

  • 3′ δυνατό σουτ του Ζουζουλή, η μπάλα φεύγει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι άουτ…
  • 15′ πολύ καλά εκτελεσμένο φάουλ από τον Νίκο Καράπα και η μπάλα φεύγει ελάχιστα έξω από το δεξιό κάθετο δοκάρι…
  •  στο 29΄ το Αυλωνάρι άνοιξε το σκορ όταν από ένα λάθος γύρισμα αμυντικού, το εκμεταλλεύτηκε ιδανικά, ο νεαρός Ντραγκότι, που πήρε την μπάλα, βγήκε απέναντι στον Αλατζά και τον ΄΄εκτέλεσε΄΄ κάνοντας έτσι το 0-1!
  • στο 36΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πολύ καλό σουτ του Καρατζούδη
  • 66′ ο Ντραγκότι από δεξιά μπαίνει στην περιοχή πιάνει διαγώνιο σουτ για να φύγει η μπάλα άουτ από την απέναντι πλευρά…
  • 70′ με πολύ ωραία επέμβαση ο Αλατζάς, μπλοκάρει επικίνδυνο σουτ του Μπράχα…
  • 76′ ο Γ. Παναγιώτου, μπαίνει από δεξιά στην περιοχή, πλασάρει για να διώξει αποτελεσματικά ο Αλατζάς…
  • 82′ σέντρα ακριβείας του Τηλιόπουλου, μέσα στην περιοχή, όπου βρίσκει μόνο του τον Ζουζουλή, που σουτάρει άουτ…
  • 87′ φοβερό σε εκτέλεση φάουλ του Μπράχα και ο Αλατζάς ″απογειώνεται″ στο αριστερό ″Γ″ της εστίας του και διώχνει σωτήρια…
 Το Αυλωνάρι ήταν πολύ δυνατό αμυντικά, αλλά και επικίνδυνο επιθετικά, θα μπορούσε να φύγει με τοπ 3ποντο, αν αξιοποιούσε κάποια από τις σημαντικές ευκαιρίες στο β’ μέρος! Ήταν η 4η συνεχόμενη αγωνιστική που οι νεαροί παίκτες του Γιώργου Τζόκα, έφυγαν από το γήπεδο με θετικό αποτέλεσμα (δύο ισοπαλίες και μία νίκη εκτός- και μία νίκη εντός)!

Γενικά ήταν  όμως, ένα αμφίρροπο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων, που έδειξαν, ακόμα μια φορά, ότι μπορούν και παίζουν καλό ποδόσφαιρο.

Διαιτητές: Διονύσης Δανιηλίδης (Γιώργος Κοντογιαννίδης-Γιάννης Κελεπούρης).

 ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Στάθης Κατσικογιάννης): Αλατζάς, Ι. Αθ. Θαλασσινός, Σωτ. Ανδρέου (80′ Λαδογιάννης), Μαυρούτσικος, Ν. Καψάλας, Κωνσταντός (62′ Καλλίτσης), Καρατζούδης, Ι.Β. Θαλασσινός, Γεωργίου, Τηλιόπουλος (85′ Κανελλόπουλος), Ζουζουλής.

 ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιώργος Τζόκας): Μπασινάς, Παππάς, Μπρεγκανάκου, Καρατζάς, Ξυράφης, Καράπας, Γ. Παναγιώτου (78′ Γ. Κούκης), Γ. Μαστροκώστας, Μπράχα (88′ Μπάρντι), Μακρυνικόλας, Ντραγκότι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: