.........

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Λειτούργησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου: Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ - Α. Ο. ΑΙΔΗΨΟΥ 0-1

Σωρεία ευκαιριών σπατάλησε ο Α. Ο. Αυλωναρίου στον αγώνα με την Αιδηψό χωρίς να καταφέρει να σημειώσει γκολ, αντίθετα από τους φιλοξενούμενους που σε μία από τις ελάχιστες που δημιούργησαν πήραν την νίκη και τους τρεις βαθμούς! Στο πρώτο ημίχρονο το Αυλωνάρι είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες, η φάση όμως στο 43ο λεπτό, με τον τραυματισμό και την αντικατάσταση δύο ποδοσφαιριστών χάλασε τον ρυθμό ενώ για την Αιδηψό η αλλαγή του τερματοφύλακα, Μπιμπάι, λειτούργησε θετικά αφού ο Κυριακού που πήρε την θέση του έκανε σπουδαίες αποκρούσεις στην συνέχεια!
Στο 19ο λεπτό, ο Τσιάκος σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 31ο λεπτό, ο Τσιάκος μπήκε από δεξιά στην περιοχή έβγαλε πολύ καλή πάσα στον αμαρκάριστο Ντουλελλάρι που σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Μπιμπάι.
Στο 35ο λεπτό, ο Ηλίας με καταπληκτική πάσα έβγαλε τον Ντουλελλάρι τετ-α-τετ με τον Μπιμπάι, ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 39ο λεπτό, ο Τσιάκος μπήκε από δεξιά στην περιοχή γύρισε την μπάλα στο πέναλτι πρόλαβαν όμως οι αμυντικοί και έδιωξαν πριν σουτάρει ο Ντουλελλάρι.
Στο 43ο λεπτό, ο Ηλίας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά πήδηξαν πολλοί παίκτες για κεφαλιά και από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Μπιμπάι και ο Μάλλιος που αντικαταστάθηκαν όπως επίσης και ο Ντουλελλάρι με πρόβλημα στο πόδι!
Στο 55ο λεπτό, στη πρώτη ουσιαστική φάση των φιλοξενουμένων, ο Ίντριτ Μπιμπάι εκτέλεσε φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, ο Μπασινάς απόκρουσε και ο Γάσπαρης σούταρε από κοντινή απόσταση αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα του Αυλωναρίου σε σπουδαία επέμβαση στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Στο 57ο λεπτό, ο Γλυκός σούταρε έξω από την περιοχή πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 64ο λεπτό, ο Γλυκός σούταρε από την μεγάλη περιοχή και ο Κυριακού έδιωξε στην δεξιά του γωνιά σε κόρνερ. Ο Τσιάκος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ντραγκότι έκανε κεφαλιά από την μικρή περιοχή που απόκρουσε ο Κυριακού.
Στο 79ο λεπτό, ο Γλυκός έκανε κάθετη πάσα στον Ντραγκότι που πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα της Αιδηψού αλλά πριν περάσει την γραμμή του τέρματος ο Γάσπαρης έδιωξε με το κεφάλι σε κόρνερ.
Στο 81ο λεπτό, ο Μπιμπάι εκτέλεσε φάουλ από αριστερά έδιωξε σε κόρνερ ο Μπασινάς.
Στο 84ο λεπτό, ο Ιωσήφ έκανε σουτ από πλάγια αριστερά, ο Μπασινάς έδιωξε και ο Ίντριτ Μπιμπάι με σουτ σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα!
Στο 88 λεπτό αποβλήθηκε ο Τσιάκος για εξύβριση.
Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαστροκώστας πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή του Αυλωναρίου βγήκε στην αντεπίθεση, έφθασε απέναντι από τον Κυριακού το σουτ που επιχείρησε έδιωξε ο τερματοφύλακας της Αιδηψού κρατώντας έτσι την πολύτιμη νίκη της ομάδας του.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε τόσες ευκαιρίες όσες δεν είχε χάσει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι σήμερα και έχασε τον αγώνα κάνοντας πράξη τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου που όταν δεν σκοράρεις τότε θα δεχθείς το γκολ!
Οι συνθέσεις των ομάδων
Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: Μπασινάς, Ξυράφης, Ν. Παναγιώτου, Παππάς, Μαστρκώστας, Κ. Πόγκας(85΄ Γκιούλι), Μάλλιος(45΄ Γλυκός), Ηλίας, Ντουλελλάρι(46΄ Αλ. Πόγκας), Ντραγκότι, Τσιάκος.
 
 Α. Ο. ΑΙΔΗΨΟΥ: Μ. Μπιμπάι(46΄ Ιωσήφ), Καβαράκας, Καραγκούνης, Καπλανάι, Γάσπαρης, Σούμπασης, Μάρκου, Αναγνώστου(75΄ Sampaj), Κυριακού, Ι. Μπιμπάι(85΄ Plangai), Μηλόπουλος.
 
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Λήλαντα Βασιλικού. 



 


Δεν υπάρχουν σχόλια: