.........

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Έχασε από το φαβορί για τον τίτλο: Α. Ο. ΧΑΛΛΚΙΣ - Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ 3-0

Δύσκολη αποστολή στην Χαλκίδα για τον Α.Ο. Αυλωναρίου με αντίπαλο τον πρωτοπόρο και φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή, Α. Ο. Χαλκίς. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία με 3-0. Το Αυλωνάρι άντεξε μέχρι το 75ο λεπτό, όταν δέχθηκε το δεύτερο γκολ, δεν δημιούργησε όμως ευκαιρίες για να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αυλωναρίου, παρά το γεγονός ότι έπαιξαν δύο αγώνες μέσα στην εβδομάδα με τα τμήματα υποδομής, πάλεψαν όσο μπορούσαν αλλά στο τέλος λύγισαν από έναν εμφανώς ανώτερο αντίπαλο.
Ο Α. Ο. Χαλκίς άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό, με σουτ του Ζαχαριά. Στην συνέχεια του ημιχρόνου διατήρησε την υπεροχή χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Αυλωναρίου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο για το δεύτερο γκολ, έχασαν ευκαιρίες που εξουδετερώθηκαν από τον εξαιρετικό τερματοφύλακα Κώστα Μπασινά και τελικά το κατάφεραν στο 75ο λεπτό, με κεφαλιά του Τσολάκου μετά από εκτέλεση κόρνερ. 
Στο 89ο λεπτό, ο Μαστροκώστας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:
 Α.Ο.Χαλκίς : ( Δ.Λύκος):
Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, Τσολάκος, Γεωργίου, Τζάβρας, Σπυράκης, Τσολάκος ( 82΄Λούκας) Σπανός ( 67΄ Καραχάλιος ) Ζαχαριάς ( 67΄Μαστροκώστας) Γκιόκας (82΄Πάλλης) Ζουλιώτης
 
Αυλωνάρι ( Γ.Τζόκας) Μπασινάς, Ξυράφης, Μπρεγκανάκου(85΄Γκιούλι) Παππάς, Μαστροκώστας, Πόγκας, Γλύκος ( 63΄ Κοψαχείλης) Μάλλιος, Ντουλελάρι ( 85΄Βογιατζής) Κρόκος (30΄ λ.τ.Παναγιώτου) Τσιάκος.
 Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εντός έδρας με την Αιδηψό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: