.........

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Πολύτιμος πόντος από ένα φαβορί για τον τίτλο: Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 0-0

 
Σημαντικός βαθμός για τον Α. Ο. Αυλωναρίου από έναν αντίπαλο που φιλοδοξεί να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή με τον παλαίμαχο άσσο του Ολυμπιακού, Αλέκο Αλεξανδρή, στον πάγκο του και με σπουδαίες μεταγραφές το καλοκαίρι! Τα παιδιά του Γιώργου Τζόκα έπαιξαν με πάθος κατάφεραν δίκαια να πάρουν θετικό αποτέλεσμα σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα την καλά οργανωμένη άμυνα του Αυλωναρίου.
Το πρώτο ημίχρονο είχε φάσεις και από τις δύο ομάδες:
Στο 6ο λεπτό, ο Ντουλελλάρι από δεξιά μέσα από την μεγάλη περιοχή σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
Στο 7ο λεπτό, ο Μάλλιος επιχείρησε σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή λίγο έξω από από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 14ο λεπτό, ο Πέππας εκτέλεσε φάουλ που  πέρασε χαμηλά έξω από το δεξί δοκάρι του Μπασινά.
Στο 18ο λεπτό, το πολύ καλά εκτελεσμένο φάουλ του Ηλία πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 23ο λεπτό, ο Μυρτέζα έβγαλε με ωραία πάσα τον Σκριβάνο Π. Δ. απέναντι στον Μπασινά μέσα στην μεγάλη περιοχή και λίγο πλάγια αριστερά, ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου απέκρουσε εντυπωσιακά.
Στο 28ο λεπτό, ο Ντουλελλάρι μπαίνει από δεξιά στην μεγάλη περιοχή το σουτ όμως που επιχειρεί περνά ξυστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σακκή.
Στο 40ο λεπτό, ο Thomas μπαίνει στην περιοχή από δεξιά γυρίζει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Τσούτσης Π. με σουτ σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αμαρυνθιακός είχε την υπεροχή δημιούργησε ευκαιρίες δεν κατάφερε όμως να βρει στόχο.
Στο 47ο λεπτό, ο Πέππας έκανε σέντρα από δεξιά ο Thomas σούταρε από την μικρή περιοχή, ο Μπρεγκανάκου έδιωξε πριν η μπάλα φθάσει στη γραμμή του τέρματος.
Στο 62ο λεπτό, ο Τσούτσης Π. σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο 76ο λεπτό, σέντρα του Τσούτση Π. κεφαλιά του Σκριβάνου Π. Δ. άουτ.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου κατάφερε στην συνέχεια να κρατήσει τον αντίπαλό του μακριά από την εστία  και να πάρει τον σημαντικό βαθμό στην κούρσα του πρωταθλήματος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: Μπασινάς, Ξυράφης, Μπρεγκανάκου(88΄Πόγκας Αλ.), Παππάς, Μαστροκώστας, Πόγκας Κ., Μάλλιος(75΄Σολάκου), Ηλίας(56΄Γλυκός), Ντουλελλάρι(88΄Παναγιώτου Ν.), Ντραγκότι, Τσιάκος
 
ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ: Σακκής, Τσούτσης Δ., Σκριβάνος Αθ.(65΄Αργύρης), Ρεπετσάς, Νικολακάκης, Πέππας, Thomas(88΄Μυρτέζα Λ.), Μυρτέζα Αντ., Σκριβάνος Π. Λ., Σκριβάνος Π. Δ., Τσούτσης Π.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Όλυμπο Γυμνού.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: