.........

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Κακή εμφάνιση και ήττα: Α.Ο. ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-Α.Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ 2-1

Δεν τα κατάφερε την Κυριακή το απόγευμα, ο Α. Ο. Αυλωναρίου, στο Γυμνό, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση, με λάθη στην άμυνα και αδύναμος επιθετικά, ηττήθηκε με 2-1 από τον Όλυμπο. 
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στην πρώτη φάση που δημιούργησαν στην περιοχή του Αυλωναρίου και με πέναλτι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σημείωσαν το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου προσπάθησε να ξαναμπεί στον αγώνα και παρά το γεγονός της ακύρωσης ενός γκολ με αυστηρή απόφαση του διαιτητή, δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις μεγάλες ευκαιρίες για να αλλάξει το αποτέλεσμα. Στο φινάλε του αγώνα με πέναλτι μείωσε σε 2-1.
Στο 12ο λεπτό, ο Μπαρώτας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά η μπάλα πέρασε από όλους στην άμυνα του Αυλωναρίου και ο Τριανταφύλλου που ήρθε από πίσω με σουτ άνοιξε το σκορ.
Στο 21ο λεπτό, ο Τσιάκος σούταρε από πλάγια δεξιά της μεγάλης περιοχής μπλόκαρε ο Μωραϊτης.
Στο 37ο λεπτό, σουτ του Κοκκάλα έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Μπασινάς.
Στο 41ο λεπτό, ο Ντραγκότι έκανε κάθετη πάσα στον Γλυκό που από αριστερά μέσα από την μεγάλη περιοχή σούταρε διαγώνια άουτ.
Στο 45ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Τσιάκου, ο Παππάς μόνος του στην περιοχή έκανε αδύναμη κεφαλιά πάνω στον τερματοφύλακα.
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου σε σέντρα του Μπασούκου από αριστερά ο Ξυράφης διώχνει προς τα πίσω και ο Μπαρώτας μόνος στην περιοχή δεν προλαβαίνει την μπάλα για να σουτάρει.
Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαστροκώστας στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα βρίσκει τον Στέφανο Θανάσι στην περιοχή και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι. Ο Κοκκάλας με εύστοχη εκτέλεση σημειώνει το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διασφαλίσουν το υπέρ τους σκορ οργανώνοντας καλά την άμυνα τους και με αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν προβλήματα στον αντίπαλό τους. Το Αυλωνάρι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δεν μπόρεσε όμως να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ.
Στο 54ο λεπτό, φάουλ του Τσιάκου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 67ο λεπτό, ο Στέφανο Θανάσι μπήκε από δεξιά στην περιοχή σούταρε για να διώξει ο Μπασινάς.
Στο 72ο λεπτό, ο Μαστροκώστας από αριστερά εκτέλεσε φάουλ στην περιοχή η μπάλα πέρασε στο πίσω δοκάρι, ο Μάλλιος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα, ο διαιτητής όμως ακύρωσε το γκολ θεωρώντας ότι έγινε φάουλ στον Κοκκάλα που έπεσε στο έδαφος από σπρώξιμο αντιπάλου!
Στο 88ο λεπτό, ο Κοκκάλας βγήκε στην αντεπίθεση μπήκε στην περιοχή ο Μπασινάς κατάφερε να αποκρούσει το σουτ που επιχείρησε.
Στο 89ο λεπτό, ο Κρόκος κέρδισε την μπάλα έξω από την περιοχή έκανε πάσα στον Μαστροκώστα που δεν πρόλαβε να σουτάρει μόνος απέναντι στον Μωραϊτη αφού έδιωξε την τελευταία στιγμή ο Ρουμπής.
Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παππάς ανατράπηκε στην γραμμή της μεγάλης περιοχής, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου, Μπασινάς, με  διπλή εκτέλεση, αφού την πρώτη φορά ο Μωραϊτης βγήκε αρκετά έξω από την γραμμή του τέρματος, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-1.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχοντας και τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών όπως ο Ηλίας και ο Ντουλελλάρι, χωρίς να κάνει καλή εμφάνιση δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να ανέβει στην βαθμολογία.
 
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α. Ο. ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ: Μωραϊτης, Ρόγκας, Κουσερής, Ρουμπής, Τριανταφύλλου, Θανάσι Αλ., Θανάσι Στ.(70΄ Σακκής), Μωραίτης Αθ.(60΄ Τοπάλι), Κοκκάλας, Μπαρώτας(90΄+2 Ζαχαριάς), Μπασούκος(90΄+2 Αγγελάκης)
 
Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: Μπασινάς, Ξυράφης, Μπρεγκανάκου, Παππάς, Μαστροκώστας, Μάλλιος(87΄ Πόγκας Αλ.), Γλυκός(87΄ Κούκης Γ.), Πόγκας(60΄ Γκιούλι), Παναγιώτου Ν.(53΄Κρόκος), Ντραγκότι, Τσιάκος(87΄Μπάρντι).

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εντός έδρας με τον Ελλήσποντο.






 


Δεν υπάρχουν σχόλια: