.........

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Πρόκριση στους 16 του κυπέλλου Εύβοιας: ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ-Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ 0-1

 
Την πρόκριση στους 16 του κυπέλλου Εύβοιας πήρε την Τετάρτη ο Α. Ο. Αυλωναρίου, κερδίζοντας με 1-0 στην παράταση τον Νηλέα στο Νεοχώρι. Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις το γκολ του αρχηγού Ηλία Παππά έδωσε την πρόκριση για την επόμενη φάση. 
Το Αυλωνάρι ξεκίνησε καλύτερα στον αγώνα δημιούργησε κάποιες φάσεις στο πρώτο εικοσάλεπτο, στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και το ημίχρονο κύλησε σε χαμηλούς τόνους. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή χωρίς όμως να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση!
Ηλίας Παππάς
Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση όπου ο Νηλέας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 93ο λεπτό, όταν το ψηλοκρεμαστό σουτ του Γιώργου Καρλή κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου σημείωσε το χρυσό γκολ της πρόκρισης στο 112΄ όταν ο Μπάμπης Μαστροκώστας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Ηλίας Παππάς με κεφαλιά από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων
 ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Κότσαρης Γ., Κότσαρης Κ., Σαμαράς, Καρατζάς, Φρυγανάς, Αλάμπεης(81΄Ριζογιάννης), Αρκάς, Thini(50΄Τούντας), Γιαγκίνης(71΄Μαστροκώστας Μ.-91΄Αναστασίου), Καρλής, Σπανός. 
 
Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: Μπασινάς, Ξυράφης, Μπρεγκανάκου, Παππάς, Μαστροκώστας, Μάλλιος(105΄Κοψαχείλης), Bardhi(46΄Γλυκός), Πόγκας Κ.(87΄Gjyli), Ντουλελλάρι(90΄Πόγκας Αλ.), Dragoti, Παναγιώτου Ν.(46΄Τσιάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: