.........

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Το καλό δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν αρκετό για θετικό αποτέλεσμα: Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ- ΣΚΕΠΑΣΤΗ 0-1

Δύο όψεις είχε το παιχνίδι την Κυριακή το απόγευμα, για τον Α. Ο. Αυλωναρίου απέναντι στην Σκεπαστή! Ένα κακό πρώτο ημίχρονο στο οποίο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και σημείωσαν με πέναλτι το μοναδικό γκολ του αγώνα και ένα πολύ καλό δεύτερο όπου έχασε ευκαιρίες για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε. Τελικά η Σκεπαστή έφυγε με το τρίποντο της νίκης από το "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" που την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα αήττητη σε τέσσερις αγώνες με 10 βαθμούς!
Στο 6ο λεπτό, ο Ζουζουλής εκτέλεσε φάουλ πάνω στο τείχος και στην επιστροφή το σουτ του Τηλιόπουλου έφυγε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπασινά.
Στο 12ο λεπτό, ο Ζουζουλής ανατράπηκε στην περιοχή και ο ίδιος μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής.
Στο 26ο λεπτό, ο Γεωργίου μπήκε στην περιοχή σούταρε αλλά ο Μπασινάς με εξαιρετική απόκρουση στην αριστερή του γωνία αποσόβησε το γκολ.
Το Αυλωνάρι προσπάθησε στην συνέχεια να βγει μπροστά χωρίς όμως να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ, είχε ένα πολύ καλό σουτ του Ντουλελλάρι λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου που κόντραρε σε αμυντικό και απέκρουσε  τερματοφύλακας. 
Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο καθώς ο Α. Ο. Αυλωναρίου μπήκε αποφασιστικά για να ισοφαρίσει δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες οι ποδοσφαιριστές του όμως δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.
Στο 49ο λεπτό, ο Ντουλελλάρι σούταρε έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε όμως ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 54ο λεπτό, ο Ντουλελλάρι με ατομική ενέργεια από αριστερά αποφεύγει δύο αντιπάλους του κάνει παράλληλη σέντρα στην περιοχή, ο Κώστας Πόγκας εντελώς μόνος δεν καταφέρνει για ελάχιστα εκατοστά να πιάσει κεφαλιά και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα!
Στο 57ο λεπτό, ο Ντραγκότι σούταρε έξω από την περιοχή πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Μετά το καταιγιστικό τέταρτο του Αυλωναρίου στο δεύτερο ημίχρονο, η Σκεπαστή δημιούργησε δύο καλές φάσεις.
Στο 60ο λεπτό, το σουτ του Ζουζουλή έδιωξε σε κόρνερ ο Μπασινάς ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Τηλιόπουλος σούταρε πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 69ο λεπτό, ο Μαστοκώστας εκτέλεσε φάουλ ψηλοκρεμαστά στην περιοχή και ο Αλατζάς έδιωξε με τις γροθιές πριν ο Μάλλιος κάνει κεφαλιά.
Στο 77ο λεπτό, ο Ζουζουλής, ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής και πρώτος σκόρερ των φιλοξενουμένων, από την μεγάλη περιοχή και λίγο πλάγια δεξιά σούταρε για να αποκρούσει ο Μπασινάς.
Μοναδική ευκαιρία για το Αυλωνάρι στο 83ο λεπτό, όταν ο Γκιούλι βγήκε μόνος  στην μεγάλη περιοχή λίγο πλάγια αριστερά πλάσαρε διαγώνια η μπάλα πέρασε όμως ελάχιστα έξω από το απέναντι κάθετο δοκάρι του Αλατζά!
Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Μπασινάς έδειξε την κλάση του όταν έπεσε στα πόδια του Ζουζουλή που βγήκε μόνος  απέναντί του και μπλόκαρε την μπάλα.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου "έχασε" ένα πρώτο ημίχρονο, όταν το πίστεψε στην επανάληψη έδειξε ότι μπορούσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
 
Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: Μπασινάς, Ξυράφης, Μπρεγκανάκου, Παππάς, Μαστροκώστας, Μάλλιος(80΄Γκιούλι), Γλυκός(69΄Παναγιώτου Ν.), Πόγκας(89΄Βογιατζής), Ντουλελλάρι, Ντραγκότι, Τσιάκος(80΄Μπάρντι).
 
Α. Ο. ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ: Αλατζάς, Καρατζούδης, Ανδρέου, Κωνσταντός, Καψάλας(72΄Καλλίτσης), Τηλιόπουλος(72΄Κανελλόπουλος), Ζουζουλής(93΄Ιωάννου), Θαλασσινός Ι. Β., Μακρής, Θαλασσινός Θ.(65΄Ντούρμας), Γεωργίου.
 
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εντός έδρας με την Αμάρυνθο. 




 





Δεν υπάρχουν σχόλια: