.........

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε: Α. Ο. ΚΑΡΥΣΤΟΥ - Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ 2-0

 
Προσπάθησε να πάρει θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή το απόγευμα στην Κάρυστο, ο Α. Ο. Αυλωναρίου χωρίς να τα καταφέρει. Στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο δεν άντεξε όμως στην επανάληψη και κυρίως μετά το πέναλτι, στο 65ο λεπτό, όταν και προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι. Οι ελλείψεις στην επιθετική γραμμή από την απουσία των Τσιάκου και Ντουλελλάρι είχαν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία ελάχιστων φάσεων στην αντίπαλη περιοχή!
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν από την αρχή να επιβάλλουν το ρυθμό τους όμως η πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Αυλωναρίου κράτησε μακριά τους επιθετικούς της Καρύστου. Στις ελάχιστες απειλητικές περιπτώσεις που δημιούργησαν ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου, Κώστας Μπασινάς, κράτησε την εστία του ανέπαφη. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε μοναδική ευκαιρία στα μέσα του ημιχρόνου να προηγηθεί στο σκορ όταν το σουτ του Παναγιώτη Ηλία έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ στο δεξί του γάμα ο τερματοφύλακας της Καρύστου!
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι και τον ευνοϊκό άνεμο που επικρατούσε, όπως είναι γνωστό για το γήπεδο της Καρύστου,  ήταν καλύτεροι κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να σημειώσουν δύο γκολ. Απείλησαν στο 55ο λεπτό, όταν η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπασινά και προηγήθηκαν στο 65ο λεπτό, με πέναλτι του Παπουτσή. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κασέμι διαμόρφωσε το τελικό 2-0. 
Κώστας Μπασινάς
Ο Μπασινάς έδειξε την κλάση του όταν στην συνέχεια με διπλή απόκρουση αποσόβησε το τρίτο γκολ παίρνοντας δίκαια τον τίτλο του κορυφαίου του γηπέδου! Λίγο πριν την λήξη το Αυλωνάρι έχασε σημαντική ευκαιρία όταν η κεφαλιά του Μάλλιου κτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Καρύστου. 
Ο Α. Ο. Καρύστου ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και νίκησε δίκαια. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου ευχαριστεί θερμά τους γηπεδούχους για την φιλοξενία!
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α. Ο. ΚΑΡΥΣΤΟΥ: Δρόσος, Παπουτσής, Ραβιόλος(46΄Γεωργιόπουλος), Καράβολας, Ναυπλιώτης, Κακαβάς, Ποδαράς, Ζάνι, Νταουτμάρι(63΄Κασέμι), Σούλας(86΄Γκιλπάθης), Ρούσσος.
Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: Μπασινάς, Ξυράφης, Μπρεγκανάκου, Παππάς, Μαστροκώστας, Πόγκας Κ.(78΄Gjyli), Γλυκός(78΄Πόγκας Αλ.), Ηλίας, Παναγιώτου Γ.(46΄Κρόκος), Dragoti, Παναγιώτου Ν.(69΄Μάλλιος).

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εντός έδρας με τον Α. Ο. Σκεπαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: