.........

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Οι τραυματισμοί και οι αναγκαστικές αλλαγές επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα: ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 3-1


Πρεμιέρα την Κυριακή με τραυματισμούς και αναγκαστικές αλλαγές για τον Α. Ο. Αυλωναρίου που ηττήθηκε με 3-1 στην Μακρυκάπα. Ο τερματοφύλακας Κώστας Μπασινάς και ο Γιώργος Παναγιώτου τραυματίστηκαν και αντικαταστάθηκαν στο πρώτο ημίχρονο ενώ ακολούθησε και ο Κώστας Τσιάκος στο δεύτερο! Η Μακρυκάπα πίεσε από την αρχή για να πάρει προβάδισμα στο σκορ γεγονός που το κατάφερε στα μέσα του ημιχρόνου και διπλασίασε τα τέρματα της λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου μείωσε στην επανάληψη αλλά λίγο πριν την λήξη δέχθηκε το τρίτο γκολ.
Στο 3ο λεπτό, ο Μπασινάς έκανε εξαιρετική απόκρουση σε καρφωτή κεφαλιά του Μπατζελή βγάζοντας την μπάλα κόρνερ. 
Στο 24ο λεπτό, ο Γιώργος Μαστροκώστας, πρώην ποδοσφαιριστής του Αυλωναρίου, με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. 
Στο 30ο λεπτό, αντικαταστήθηκε ο Γιώργος Παναγιώτου λόγω τραυματισμού.
Στο 41ο λεπτό, ο Κώστας Μπασινάς στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα σε σέντρα που έγινε από δεξιά έπαθε θλάση στο δεξί πόδι και αντικαταστάθηκε!
Στο 42ο λεπτό, πριν καλά προλάβει να "ζεσταθεί" ο νεαρός τερματοφύλακας Νίκος Κούκης, ο Λειβαδίτης με προβολή σημείωσε το 2-0. Στην φάση αυτή υπήρξαν έντονα παράπονα των ποδοσφαιριστών του Αυλωναρίου για τράβηγμα του σκόρερ στον Μπρεγκανάκου.
Στο 59ο λεπτό, ο Κώστας Τσιάκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1.
Στη συνέχεια το Αυλωνάρι προσπάθησε να ισοφαρίσει όμως η Μακρυκάπα βρήκε ανοιχτούς χώρους και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες που δεν βρήκαν στόχο καθώς ο Νίκος Κούκης σε δύο περιπτώσεις και το οριζόντιο δοκάρι σε σέντρα σουτ του Σίδερη απεσόβησαν το γκολ.
Στο 87ο λεπτό, ο Κωσταντάκας με κεφαλιά μετά από κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 3-1
Στο 90ο λεπτό, το σουτ του Παναγιώτη Ηλία έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Η Μακρυκάπα ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και νίκησε δίκαια.
Η συνθέσεις των ομάδων:
Α. Ο. ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ: Κηρόπουλος, Πασάι(89’Λέκκας), Μπαλαμπάνης, Γκρινιάρης, Μπατζέλης, Μαστροκώστας, Γκίκας, Λούρος(66′ Μητρου), Κωνσταντάγκας(89′ Αλαφάκης), Σιδερης, Λειβαδίτης(88′ Στούμπος Π.).
Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ:  Μπασινάς(41′ λ.τ Ν.Κούκης), Ξυράφης, Μπρεγκανάκου, Παππάς, Μαστροκώστας Μ., Παναγιώτου Ν.(46’Ντουλελλάρι), Παναγιώτου Γ.(30′ Βardhi), Ηλίας, Γλύκος(78’Gjyli), Dragoti, Tσιάκος(78′ Μάλλιος).
 
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εντός έδρας με το Καλοχώρι/Παντείχι. 




Ο Μπασινάς αποκρούει την κεφαλιά του Μπατζελή

Ο σκόρερ της Μακρυκάπας τραβάει από την φανέλα τον Μπρεγκανάκου
 

Το δεύτερο γκολ της Μακρυκάπας και οι διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών του Αυλωναρίου
 
Το έξοχο κτύπημα φάουλ του Κώστα Τσιάκου














Δεν υπάρχουν σχόλια: