.........

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Πάθος και δύναμη έφεραν την πρώτη νίκη: Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ - Α. Ο. ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ ΠΑΝΤΕΧΙ 2-1

Πίστεψε στην νίκη και πάλεψε από την αρχή για το επιθυμητό αποτέλεσμα ο Α. Ο. Αυλωναρίου! Σε ένα εντυπωσιακό πρώτο τέταρτο του αγώνα επέβαλε το ρυθμό του σημείωσε δύο γκολ και στην συνέχεια έχοντας τον έλεγχο του αγώνα επικράτησε δίκαια με 2-1 στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος επί του Καλοχωρίου/Παντειχίου. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ουσιαστικά μετά την αποβολή του Τσιάκου στο 86ο λεπτό και κατάφεραν να μειώσουν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων!
Στο 10ο λεπτό, ο Παναγιώτης Ηλίας έκανε σέντρα από δεξιά και ο Γιάννης Γλυκός με εντυπωσιακό σουτ από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 1-0.
Στο 15ο λεπτό, ο Αντι Ντουλελλάρι πέρασε την μπάλα πάνω από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς του Καλοχωρίου και ο Κώστας Τσιάκος που μπήκε στην φάση βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλάσαρε έξοχα κάνοντας το 2-0. Το ημίχρονο κύλησε χωρίς σημαντικές φάσεις όταν λίγο πριν το τέλος ο Κώστας Τσιάκος με ατομική ενέργεια φθάνει από δεξιά και πλάγια στη μικρή περιοχή το σουτ όμως που επιχειρεί διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή χωρίς όμως να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες. Η πρώτη καλή φάση ήταν για το Αυλωνάρι στο 74ο λεπτό, όταν το απευθείας κτύπημα φάουλ του Παναγιώτη Ηλία πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
Στο 75ο λεπτό, το σουτ του Άντι Ντουλελλάρι μπλόκαρε ο Pretsi
Στο 84ο λεπτό, ο Μήτρου με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι απείλησε την εστία του Αυλωναρίου, στην πιο σημαντική ευκαιρία των φιλοξενουμένων, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κούκη.
Στο 86ο λεπτό αποβλήθηκε από τον αγώνα ο Κώστας Τσιάκος με δεύτερη κίτρινη κάρτα γιατί εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς την υπόδειξη του διαιτητή ενώ είχε βγει εκτός από μαρκάρισμα αντιπάλου!
Το Καλοχώρι/Παντείχι προσπάθησε στην συνέχεια να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα του Αυλωναρίου δεν επέτρεψε να δημιουργήσει ευκαιρίες. 
Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ το Αυλωνάρι έμεινε με 9 ποδοσφαιριστές καθώς ο Κώστας Πόγκας βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο γιατί είχε αίμα στο πόδι μετά από μαρκάρισμα αντιπάλου το Καλοχώρι/Παντείχι μείωσε σε 2-1. 
Ο Σαμαρτζής έκανε σέντρα από αριστερά η μπάλα κτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Αυλωναρίου και στην επιστροφή ο Βαγγέλης Ρουμπής με κεφαλιά από την μικρή περιοχή μείωσε σε 2-1.
Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Κηρύκου έφερε μεγάλη ικανοποίηση σε όλους στο Αυλωνάρι για την σπουδαία και δίκαιη νίκη του Α. Ο. Αυλωναρίου.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: Κούκης, Ξυράφης, Μπρεγκανάκου, Παππάς, Μαστροκώστας, Πόγκας, Γλυκός(81΄Παναγιώτου Ν.), Ηλίας, Ντουλελλάρι(95΄Γκιούλι), Dragoti, Τσιάκος.
Α. Ο. ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ: Pretsi, Σιγανός(46΄Ρούσσος), Σαλεμής, Πεππές(66΄Μπασούκος), Βλάχος, Σαμαρτζής, Κονόμι(46΄Αναγνώστου), Παριανός, Σταμέλος(46΄Ρουμπής Αγγ.), Ρουμπής Ευαγγ., Μήτρου.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Κάρυστο.

 









Δεν υπάρχουν σχόλια: