.........

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Μπορούσε και καλύτερο αποτέλεσμα: ΔΡΟΣΙΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-0

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Α. Ο. Αυλωναρίου στην Δροσιά και άξιζε κάτι περισσότερο από το τελικό αποτέλεσμα αφού σημείωσε δύο γκολ που ακυρώθηκαν ως οφσάιντ είχε δοκάρι και ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε. Οι γηπεδούχοι με δύο γκολ σε ένα δίλεπτο στην αρχή του αγώνα προηγήθηκαν με 2-0 σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος!
Η πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού ήταν για το Αυλωνάρι στο 5ο λεπτό, όταν ο νεοαποκτηθείς Κατσούλας με ωραία πάσα έβγαλε μόνο τον Σολάκου απέναντι στον Σωτηρόπουλο αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι!
Στο 11ο λεπτό, ο Κουζούλογλου με κάθετη πάσα βρήκε έξοχα τον Χ. Ζουρμπουλή και αυτός μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Κελάι ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του σε 1-0.
Στο 13ο λεπτό, ο Ελευθερίου έκανε σέντρα από αριστερά η μπάλα έφθασε στον Χ. Ζουρμπουλή μέσα δεξιά στην περιοχή και με δυνατό σουτ σημείωσεσε το 2-0 
Στο 23ο λεπτό ο Χ. Ζουρμπουλής πραγματοποίησε σέντρα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου στην συνέχεια ανέβασε ρυθμό πήρε μέτρα στο γήπεδο και απείλησε την εστία των γηπεδούχων.
Στο 33ο λεπτό, ο Ντραγκότι επιχείρησε πολύ δυνατό σουτ που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σωτηρόπουλου.
Στο 36ο λεπτό, ο Χ. Ζουρμπουλής βγήκε μόνος απέναντι στον Κελάι αλλα ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου αποσόβησε τον κίνδυνο.
Στο 43ο λεπτό, ο Κατσούλας έκανε πάσα στον Ρουμπή μέσα στην μεγάλη περιοχή και αυτός με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα όμως ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ προκαλώντας τις διαμαρτυρίες του πάγκου του Αυλωναρίου!
Στο β’ ημίχρονο η Δροσιά προσπάθησε περισσότερο να διαφυλάξει το πολύτιμο προβάδισμα το Αυλωνάρι  προσπάθησε να μειώσει το σκορ και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στην πιο σημαντική φάση της επανάληψης, στο 56ο λεπτό, μετά από σέντρα του Τσιάκου στην περιοχή η μπάλα κόντραρε σε σώματα έφθασε στον Ηλία Παππά που με ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα όμως ο βοηθός σήκωσε την σημαία ακυρώνοντας το γκολ προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των όλων του Αυλωναρίου!!!
Στο 59ο λεπτό, το δυνατόσουτ του Ντραγκότι θα φύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Το Αυλωνάρι συνέχισε να πιέζει μέχρι το τέλος του αγώνα όμως οι τελικές προσπάθειες δεν βρήκαν στόχο ενώ οι γηπεδούχοι με αντεπιθέσεις προσπάθησαν να σημειώσουν τρίτο γκολ χωρίς να τα καταφέρουν.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου στο τρίτο φετινό παιχνίδι δέχθηκε και πάλι την ήττα χωρίς να έχει σημειώσει ακόμη γκολ όμως στάθηκε πολύ καλύτερα από ότι στα δύο προηγούμενα με Ερέτρια και Ταμυναϊκό.
Φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα που πρέπει να λυθεί....
Οι συνθέσεις των ομάδων:
 ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ(Λάμπρου Γ.): Σωτηρόπουλος, Διοκμετζίδης, Φρυγανάς Χ.(75′ Δεληγιάννης), Αυλωνίτης, Κουτσαυλής, Ζουρμπουλής Π., Ζουρμπουλής Χ.(86′ Τουλίτσης), Ζαχαράκης, Κουζούλογλου(67′ Τσεμπελίκος), Λάμπρου Γ., Ελευθερίου Χ.(86′ Λάμπρου Ι.)
 
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ(Τζόγκας Γ.): Κελάι, Ξυράφης, Σολάκου(46′ Κούκης Γ.), Παππάς(86′ Γιούλι), Μαστροκώστας, Μάλλιος(73′ Πόγκας Κ.), Ρουμπής(83′ Βογιατζής), Ηλίας, Κατσούλας, Τσιάκος, Nτρακόντι.
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" την Μακρυκάπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: