.........

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες και έχασε: ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ 3-1

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΥΝΑΤΑ&ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Πολύ ωραίο παιχνίδι με πλούσιο θέαμα είχαμε στο α’ ημίχρονο και από τις δύο ομάδες με το Αυλωνάρι να ξεκινάει  με τους καλύτερους οιωνούς αφού πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Ρουμπή.
Οι γηπεδούχοι όμως δεν πτοήθηκαν και μάλιστα σε διάστημα 17 λεπτών, έφεραν "τούμπα" το παιχνίδι παίρνοντας αέρα δύο τερμάτων. Το β’ ημίχρονο είχε διαφορετική εικόνα. Ήταν φτωχό σε θέαμα με αρκετή δύναμη και ένταση. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διαφυλάξουν τη νίκη δίνοντας χώρο στους φιλοξενούμενους και προσπαθώντας με αντεπιθέσεις να κάνουν τη ζημιά. Το Αυλωνάρι πίεσε στο τελευταίο εικοσάλεπτο έκλεισε για τα καλά τους γηπεδούχους χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία μέχρι το τέλος του αγώνα.
Στο 4΄ ο Τσιάκος  με ωραία ενέργεια από αριστερά έφθασε απέναντι από τον τερματοφύλακα που πρόλαβε και μπλόκαρε.
Στο 5′ δυνατό σουτ του Αποστόλου, εύκολα αποκρούει ο Κελάι.
Στο 8′ ωραία ενέργεια και σέντρα του Τσιάκου από αριστερά, βρίσκει τον Μάλλιο μέσα στη περιοχή που ανατρέπεται από Βλάχο και Πρέντσι.
Το πέναλτι εκτελεί ο Ρουμπής και κάνει το 0-1.
Στο 14′ ο Κονόμι σεντράρει στη καρδιά της άμυνας του Αυλωναρίου και ο Παριανός στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 24′ έξοχος συνδυασμός Μάλλιου-Κατσούλα-Τσιάκου, το σουτ του τελευταίου βρίσκει στο αριστερό δοκάρι του Πρέντσι.
Στο 29′ ο Παριανός από το ύψος της περιοχής επιχειρεί δυνατό σουτ, η μπάλα βρίσκει σε πλάτη αμυνόμενου, αλλάζει λίγο πορεία και καταλήγει στα δίχτυα του Κελάι για το 2-1.
Στο 31′ ο Λέκκας φεύγει στην αντεπίθεση και από πλάγια δεξιά δεν δυσκολεύεται να πλασάρει τον Κελάι για το 3-1.
Στο 34′ ο Τσιαμπαλής θα βρεθεί απέναντι από τον Κελάι, δεν θα καταφέρει όμως να τον νικήσει.
Στο 48′ το δυνατό σουτ του Ηλία θα φέρει τη μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Πρέντσι.
Στο 57′ ο Τσιαμπαλής βρίσκεται πεσμένος μέσα στη μεγάλη περιοχή και δέχεται τη κίτρινη κάρτα για θέατρο μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο των γηπεδούχων που απέφεραν την κίτρινη κάρτα στον κ. Ακριτίδη και την αποβολή του κ. Σταματίου Δ.
Στο 66′ ο Κατσούλας από καλό σημείο δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Πρέντσι.
Στο 93′ ο Πόγκας Α. θα σουτάρει δυνατά, αλλά  η μπάλα βρίσκει στα σώματα των αμυντικών των γηπεδούχων και απομακρύνεται.
 

ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ(Ακριτίδης Δ.): Πρέντσι, Βλάχος, Ντεγιάννης Θ., Καραμπάς Κ., Χασανλάρι, Κονόμι(90′ Σαμαρτζής), Λέκκας, Αποστόλου(90′ Μαργέτης), Τσιαμπαλής(87′ Ντεγιάννης Ε.), Παριανός(79′ Αγγελάκης), Μπασούκος
 

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ(Μπασούκος Γ.): Κελάι, Μάλλιος, Ξυράφης, Κόκκος, Μαστροκώστας, Ντρακόντι, Τσιάκος, Κατσούλας(71′ Γκιούλι), Ρουμπής(66′ Πόγκας Α.), Ηλίας, Πόγκας Κ.(34′ λτ Κούκης Γ.)
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τον Α. Ο. Καρύστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: