Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Τρεις πολύτιμοι βαθμοί: ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 2-0

 

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη για το Αυλωνάρι σε έναν αγώνα από αυτούς που λέμε ‘’δίχως αύριο’’, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα ήταν οδυνηρό για τους γηπεδούχους! Πέρα από τους τρεις βαθμούς, η νίκη ήταν σπουδαία ψυχολογική ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος και τον μεγάλο στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία…
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν απειλώντας την εστία των γηπεδούχων, που είχε όμως ‘’φύλακα-άγγελο’’ τον Μπρούνο Κελάϊ! Τρείς πολύ καλές ευκαιρίες για τον Ελλήσποντο και τρεις ισάριθμες αποτελεσματικές επεμβάσεις του Κελάϊ, κράτησαν το ‘’0’’ για τους γηπεδούχους. Στην συνέχεια το Αυλωνάρι ισορρόπησε τον αγώνα, σημείωσε το γκολ και έχασε ευκαιρίες για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ!


Στο 3’ ο Ράζος μπαίνει μόνος πλασάρει όμως ο Κελάϊ έδιωξε εντυπωσιακά, ο Νικολάου, κερδίζει την μπάλα σουτάρει για να την στείλει άουτ…

Δύο λεπτά αργότερα, ο Πάνου από θέση βολής σουτάρει όμως ο Κελάϊ σε ετοιμότητα αποκρούει εντυπωσιακά…
Ο ίδιος παίκτης στο 9΄στο ύψος της περιοχής, σουτάρει για να διώξει σε κόρνερ και πάλι ο Κελάϊ! 
Στο 15′ δυνατό σουτ του Γλυκού από καλή θέση, απέκρουσε ο Τόρρα… Μια καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 20’ με τον Πάνου να σουτάρει και τον Κελάϊ να μπλοκάρει…
Στο 23’ και μετά από σέντρα του Μαστροκώστα, ο Κοκκάλας μέσα στην περιοχή με κεφαλιά, γυρίζει την μπάλα στον Μπασούκο, που με υποδειγματικό πλασέ την στέλνει στα δίκτυα και κάνει το 1-0!
Στο 34′ ο Σολάκου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά από πλάγια δεξιά της περιοχής σούταρε άουτ.
Στο 39′ ο Γεωργαντόπουλος ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Ξυράφη, πέναλτι που εκτελεί ο Κατσίμπρας, όμως με εκπληκτική προσπάθεια ο Κελάϊ, αποκρούει η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνεται…
Στο 44′ ο Κοκκάλας πρόλαβε την έξοδο του Τόρα, γύρισε την μπάλα προς την περιοχή και ο επερχόμενος Γλυκός σούταρε ψηλά άουτ σε κενή εστία.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι ήταν πολύ προσεκτικοί αμυντικά, με στόχο να προστατεύσουν το προβάδισμα  που είχαν και με αντεπιθέσεις απειλούσαν τους φιλοξενούμενους.
Στο 48’ ο Γλυκός βρέθηκε μόνος απέναντι στον Τόρρα, σούταρε όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας έδιωξε σωτήρια…
Στο 64’ ο Πάνου, βρέθηκε απέναντι στον Κελάϊ πλάσαρε, για να διώξει με τα πόδια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων…
Οι γηπεδούχοι ‘’σφραγίζουν’’ την νίκη τους! Ήταν το 69’ ο Μαστροκώστας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Κατσούλας μέσα στην περιοχή βρέθηκε αμαρκάριστος και με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, 2-0!
Στο 75′ αποβλήθηκε ο Γκίκας του Ελλήσποντου με 2η κίτρινη κάτι που δυσκόλεψε σε πολύ μεγάλο βαθμό τους φιλοξενούμενους να βγάλουν κάποια αντίδραση!
Καλή ευκαιρία για τον ΑΟΑ στο 78’ όταν ο Γλυκός μπήκε από αριστερά έκανε ωραία πάσα στον Σολάκου, που σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…
Δύο ακόμα καλές στιγμές για το Αυλωνάρι στο 80΄ όταν ο Κοκκάλας σούταρε από αριστερά για να διώξει εντυπωσιακά ο Τόρρα, ενώ στο 85’ ο Μπάρντι από καλή θέση σουτάρει άουτ..
 

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Κελάι, Μαστροκώστας, Ξυράφης (88′ Μπρεγκανάκου), Τριανταφύλλου, Πιλάτης, Κηπιώτης (80′ Ντραγκότι), Σολλάκου, Κατσούλας (88′ Χαϊράνι), Κοκκάλας (88′ Μπάρντι), Δ. Μπασούκος (75′ Μάλλιος), Γλυκός.

 ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γιώργος Κρόκος): Τόρρα, Γεωργαντόπουλος (88′ Καπουρίτης), Γίγας (68′ Ντρέκης), Ρουμπής, Μπόκαρης, Μάλλιαρης (88′ Ντούρμας), Αντ. Νικολάου, Κατσίμπρας, Πάνου, Νικ. Γκίκας, Ράζος (53′ Τσούμαρης).


 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου