.........

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΜΗ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Η Κύμη νίκησε με 1-0 το Αυλωνάρι στο τοπικό ντέρμπι, το Σάββατο στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ". Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 9ο λεπτό, με γκολ του Αναστάζιο Ρέιζερ. Στη συνέχεια το Αυλωνάρι προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως στο 25ο λεπτό, ο Παντελής Κοτρόζος βρέθηκε μόνος μέσα στη περιοχή, μετά από μακρινή μπαλιά του Άγγελου Φραγγή, αλλά πριν σουτάρει έδιωξε αντίπαλος αμυντικός. Στο επόμενο λεπτό ο Βογιατζής με το κεφάλι έστρωσε τη μπάλα στο στον Τραορέ που σούταρε άουτ. Στο 42ο λεπτό ο Χοβανισιάν σούταρε ο Ντίνος Κότσαρης σε ετοιμότητα έδιωξε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό έγινε η φάση του αγώνα. Ο Κοτρόζος  μπήκε στη περιοχή έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα  αντιπάλου και ο διαιτητής Σέγγος προς γενική κατάπληξη, έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα και απέβαλε τον ποδοσφαιριστή του Αυλωναρίου. Η Κύμη έχοντας αριθμητική υπεροχή κυριάρχησε στη συνέχεια, είχε δοκάρι στο 45ο λεπτό με τον Ρέιζερ και τέσσερις καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο που εξουδετέρωσε ο πολύ καλός τερματοφύλακας Ντίνος Κότσαρης. Παρόλα αυτά ο Βογιατζής έχασε μοναδική ευκαιρία στο 67ο λεπτό, όταν μόνος στη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 71ο λεπτό ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της Κύμης, Παναγιώτη Ηλία για  φάουλ σε αντίπαλο. Στα τελευταία λεπτά το Αυλωνάρι πίεσε για την ισοφάριση αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα της Κύμης δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν σημαντικές ευκαιρίες. Στο διάστημα που οι δύο ομάδες έπαιζαν με ίσο αριθμό παικτών το Αυλωνάρι στάθηκε ισάξια απέναντι στο μεγάλο αντίπαλό του, η Κύμη αντίθετα είχε απόλυτη υπεροχή όταν έπαιξε με παίκτη παραπάνω.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής ευνόησαν τον Α. Ο. Αυλωναρίου που οριστικοποίησε την παραμονή του στην κατηγορία. Με 34 βαθμούς, βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας, 4 περισσότερους από την Ένωση Διρφύων, η οποία είναι η τρίτη ομάδα μετά τις Κονίστρες και τον ΠΑΟΚ που υποβιβάζεται.
Το επόμενο Σάββατο το Αυλωνάρι αγωνίζεται στον Πάλιουρα, με την Ένωση Διρφύων για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: