.........

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΕΝΤΟΣ

Δεύτερη ήττα μέσα στο Αυλωνάρι γνώρισε η ομάδα μας, αυτή τη φορά από τη Δροσιά με 0-2. Δυστυχώς το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος δεν είναι καλό αφού στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, ο Α Ο Αυλωναρίου έχει τρεις ήττες και μία ισοπαλία και βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με 1 βαθμό. Το Προκόπι που δεν έχει βαθμό και η Α. Ε. Χαλκίδας με -2(αφού ξεκίνησε με ποινή -6) είναι σε χειρότερη θέση.
 Στον αγώνα με τη Δροσιά το ξεκίνημα ήταν καλό με δύο ευκαιρίες στα τρία πρώτα λεπτά. Στο 2ο λεπτό, φάουλ του Βογιατζή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό, κόρνερ του Μαραγκού έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων. Στο 13ο λεπτό ο διαιτητής Φώτης είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Φρυγανά σε αντίπαλο. Η απόφαση αυτή παρά τις έντονες διαμαρτυρίες από όλους τους ανθρώπους του Αυλωναρίου  δεν άλλαξε και οι φιλοξενούμενοι με  εύστοχη εκτέλεση προηγήθηκαν 0-1. Στη συνέχεια η ομάδα μας πίεσε για την ισοφάριση, όμως ο πολύ καλός τερματοφύλακας της Δροσιάς, απέκρουσε δύο σουτ του Βογιατζή και ένα του Φρυγανά αποσοβώντας τον κίνδυνο για την εστία του. Στο 39ο λεπτό μετά από αδράνεια της άμυνας η Δροσιά σημείωσε το δεύτερο γκολ.
  Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι προσπάθησε να απειλήσει την εστία της Δροσιάς αλλά κάποια σουτ που έγιναν δεν βρήκαν στόχο. Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, στο 66ο λεπτό, αποβλήθηκε ο Μαραγκός με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από φάουλ σε αντίπαλο. Έτσι οι φιλοξενούμενοι έχοντας αριθμητική υπεροχή κράτησαν χωρίς δυσκολία το αποτέλεσμα που τους έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Ταμυναικό, με 10 βαθμούς.
 Το Αυλωνάρι πάντως έχει παράπονα από τη διαιτησία του Φώτη, θεωρώντας ότι δεν υπήρχε πέναλτι στο 13ο λεπτό και στη φάση της αποβολής ήταν υπερβολικά αυστηρός, αφού μέσα σε δύο λεπτά έδωσε δύο κίτρινες κάρτες στο Μαραγκό.
 Η συνέχεια προβλέπεται δύσκολη  για τον Α. Ο. Α. αφού ακολουθούν δύο εκτός έδρας αγώνες, με την Ερέτρια και το Προκόπι.
 Σύνθεση: Κότσαρης Ντ. Βασιλείου(68΄Μουρίκης Γ.), Μαραγκός(66΄αποβλήθηκε), Παππάς, Φρυγανάς, Αντώνενας, Αιδίνης(55΄Τσαλιαγκός), Κωνστάντιος, Βογιατζής, Ρέτσας, Κότσαρης Π.(52΄Σούτι)

Δεν υπάρχουν σχόλια: