.........

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 2-0 ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ

Μεγάλη εμφάνιση και σπουδαία νίκη, με 2-0 την Προποντίδα, σήμερα το απόγευμα στο Αυλωνάρι για τον Α.Ο.Α. Η ομάδα έπαιξε με πάθος από το 1ο λεπτό, ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κέρδισε δίκαια. Έχασε αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, κατάφερε όμως να αξιοποιήσει τις δύο από αυτές και να πάρει το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Βογιατζή και δυο πολύ καλά σουτ που εξουδετέρωσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στην επανάληψη σημείωσε τα δύο γκολ. Το πρώτο στο 66ο λεπτό με σουτ του Αντώνενα μετά από φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή. Το δεύτερο στο 75ο λεπτό με σουτ του Ρέτσα μετά από πάσα του Μαραγκού. Αναστασίου, Κωνστάντιος και Βασιλείου έχασαν αντίστοιχες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ. Το πιο ενθαρρυντικό στοιχείο ήταν η εμφάνιση της ομάδας, η καλύτερη εφέτος, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί γρήγορα να ανακάμψει. 
Έπαιξαν: Κότσαρης Ντ., Σούτι, Κωνστάντιος(88΄Γκιόκας), Μουρίκης Γ., Φρυγανάς, Αντώνενας, Αναστασίου Δ.(74΄Μουρίκης Α.), Μαραγκός, Βογιατζής(86΄Κάργας), Ρέτσας, Βασιλείου.  

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΣΤΙΣ 4.00 ΣΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ

Κρίσιμο αγώνα δίνει σήμερα ο Α.Ο.Αυλωναρίου στις 4.00, με την Προποντίδα στο Αυλωνάρι. Επιτακτική ανάγκη η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Σίγουρα η αποστολή είναι δύσκολη γιατί οι αντίπαλοί μας διαθέτουν αξιόλογο σύνολο και εμπειρία, έχουν 9 βαθμούς και βρίσκονται σε πολύ καλύτερη θέση από την ομάδα μας. Οι ποδοσφαιριστές μας πάντως πιστεύουν στη νίκη και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις. Η παρουσία του κόσμου θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

"ΧΑΡΙΣΑΜΕ" ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δυστυχώς άλλη μια ήττα, από αυτές που δεν περιμένεις, ήρθε χθες στο Προκόπι από τη τοπική Δόξα με 3-1. Η απουσία του Βογιατζή ήταν καθοριστική αφού η ομάδα έχει τεράστιο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να έδιναν άλλη εικόνα στον αγώνα. Μέχρι το 35ο λεπτό το παιχνίδι ήταν μονόλογος για το Αυλωνάρι, που έχασε 4 κλασικές ευκαιρίες με τον Τσαλιαγκό και τον Ρέτσα. Τότε στην πρώτη αξιόλογη επίθεση το Προκόπι άνοιξε το σκορ. Στο 59ο λεπτό έγινε το 2-0 και στη συνέχεια η ομάδα μας πίεσε για να σημειώσει κάποιο γκολ. Στο 69ο λεπτό ο Ρέτσας σημάδεψε το δοκάρι και τελικά στο 75ο λεπτό ο Βασιλείου κατάφερε να μειώσει σε 2-1. Ενώ όλα έδειχναν ότι θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, στο 82ο λεπτό από αδράνεια της άμυνας διαμορφώθηκε το τελικό 3-1. Σίγουρα θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο ο Α.Ο.Α στο Προκόπι, όμως όταν δεν σκοράρεις και δέχεσαι εύκολα γκολ υπάρχει πρόβλημα. Με αυτή την ήττα μείναμε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς. Οι αντίπαλοί μας βέβαια βρίσκονται κοντά στο βαθμολογικό πίνακα, όμως χρειάζεται σοβαρότητα και δουλειά για να βρει η ομάδα το δρόμο της.
Ο Α.Ο,Α. αγωνίστηκε με τους: Κότσαρη Κ., Κωνστάντιο, Σούτι, Μουρίκη Γ., Φρυγανά, Αντώνενα, Αναστασίου Δ., Μαραγκό(88΄Δήμου), Τσαλιαγκό(46΄Σαμαράς), Ρέτσας(85΄Γκιόκα), Βασιλείου.
Την επόμενη Κυριακή το Αυλωνάρι υποδέχεται την Προποντίδα.

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΡΟΚΟΠΙ

Στο Προκόπι πηγαίνει ο Α.Ο.ΑΛΩΝΑΡΊΟΥ αύριο για να αντιμετωπίσει τη Δόξα Προκοπίου. Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς για να "ξεκολλήσουν" από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Το Αυλωνάρι με 2 βαθμούς βρίσκεται στη 14η θέση και το Προκόπι με 1 βαθμό στη 15η. Οι δύο ομάδες, όπως γίνεται αντιληπτό, δεν έχουν ακόμη γευθεί τη χαρά της νίκης, στο φετινό πρωτάθλημα. Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο με πούλμαν από τα Χάνια στις 11 το πρωί. 

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ

Δεύτερη ισοπαλία εκτός έδρας απέσπασε το Αυλωνάρι, την προηγούμενη  Κυριακή 0-0 με τον Απόλλωνα, στην Ερέτρια. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις καθώς οι δύο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο τις άμυνές τους. Η ομάδα μας πάντως είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες με το Μάριο Ρέτσα, στο 40ο λεπτό και τον Βασίλη Βασιλείου, στο 85ο λεπτό για να πάρει τη νίκη, αλλά οι παίκτες μας αστόχησαν από ευνοϊκή θέση. Η Ερέτρια απείλησε δύο φορές την εστία μας όμως ο Κότσαρης βρισκόταν σε ετοιμότητα και αποσόβησε τον κίνδυνο. Οι δύο ομάδες είχαν και από μία αποβολή, στο 56ο λεπτό η Ερέτρια και στο 75ο λεπτό ο Σαμπάνης.  
Έπαιξαν: Κότσαρης Κ., Μουρίκης Α.(65΄Αιδίνης), Αναστασίου Δ.(46΄Παππάς), Σαμπάνης(75΄αποβλήθηκε), Φρυγανάς, Μουρίκης Γ., Κωνστάντιος, Αντώνενας, Βογιατζής, Ρέτσας(84΄Κότσαρης Π.), Βασιλείου.
Επόμενος αγώνας για το Αυλωνάρι την Κυριακή στο Προκόπι.

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Τον Απόλλωνα Ερέτριας αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 16:00 εκτός έδρας, ο Α.Ο.Αυλωναρίου. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ με προπόνηση στις 19:30 στο γήπεδο Αυλωναρίου. Η διοίκηση θα μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές, με σκοπό να ανεβάσει την ψυχολογία, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Από τον αγώνα της Κυριακής θα απουσιάσει ο Μαραγκός που αποβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική. Στόχος της ομάδας είναι η πρώτη νίκη και οι τρεις βαθμοί για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΕΝΤΟΣ

Δεύτερη ήττα μέσα στο Αυλωνάρι γνώρισε η ομάδα μας, αυτή τη φορά από τη Δροσιά με 0-2. Δυστυχώς το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος δεν είναι καλό αφού στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, ο Α Ο Αυλωναρίου έχει τρεις ήττες και μία ισοπαλία και βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με 1 βαθμό. Το Προκόπι που δεν έχει βαθμό και η Α. Ε. Χαλκίδας με -2(αφού ξεκίνησε με ποινή -6) είναι σε χειρότερη θέση.
 Στον αγώνα με τη Δροσιά το ξεκίνημα ήταν καλό με δύο ευκαιρίες στα τρία πρώτα λεπτά. Στο 2ο λεπτό, φάουλ του Βογιατζή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό, κόρνερ του Μαραγκού έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων. Στο 13ο λεπτό ο διαιτητής Φώτης είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Φρυγανά σε αντίπαλο. Η απόφαση αυτή παρά τις έντονες διαμαρτυρίες από όλους τους ανθρώπους του Αυλωναρίου  δεν άλλαξε και οι φιλοξενούμενοι με  εύστοχη εκτέλεση προηγήθηκαν 0-1. Στη συνέχεια η ομάδα μας πίεσε για την ισοφάριση, όμως ο πολύ καλός τερματοφύλακας της Δροσιάς, απέκρουσε δύο σουτ του Βογιατζή και ένα του Φρυγανά αποσοβώντας τον κίνδυνο για την εστία του. Στο 39ο λεπτό μετά από αδράνεια της άμυνας η Δροσιά σημείωσε το δεύτερο γκολ.
  Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι προσπάθησε να απειλήσει την εστία της Δροσιάς αλλά κάποια σουτ που έγιναν δεν βρήκαν στόχο. Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, στο 66ο λεπτό, αποβλήθηκε ο Μαραγκός με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από φάουλ σε αντίπαλο. Έτσι οι φιλοξενούμενοι έχοντας αριθμητική υπεροχή κράτησαν χωρίς δυσκολία το αποτέλεσμα που τους έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Ταμυναικό, με 10 βαθμούς.
 Το Αυλωνάρι πάντως έχει παράπονα από τη διαιτησία του Φώτη, θεωρώντας ότι δεν υπήρχε πέναλτι στο 13ο λεπτό και στη φάση της αποβολής ήταν υπερβολικά αυστηρός, αφού μέσα σε δύο λεπτά έδωσε δύο κίτρινες κάρτες στο Μαραγκό.
 Η συνέχεια προβλέπεται δύσκολη  για τον Α. Ο. Α. αφού ακολουθούν δύο εκτός έδρας αγώνες, με την Ερέτρια και το Προκόπι.
 Σύνθεση: Κότσαρης Ντ. Βασιλείου(68΄Μουρίκης Γ.), Μαραγκός(66΄αποβλήθηκε), Παππάς, Φρυγανάς, Αντώνενας, Αιδίνης(55΄Τσαλιαγκός), Κωνστάντιος, Βογιατζής, Ρέτσας, Κότσαρης Π.(52΄Σούτι)

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΜΕ ΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 4.00 ΣΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ

Με ανεβασμένη τη ψυχολογία μετά τη ισοπαλία εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό, ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στις 4.00 το απόγευμα την Δροσιά, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" στο Αυλωνάρι. Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία την Παρασκευή το βράδυ. Μοναδική απουσία σήμερα, ο Πέτρος Κάργας, που είχε αποβληθεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η Δροσιά βρίσκεται στη πρώτη θέση με 7 βαθμούς ενώ η ομάδα μας στην 14η με 1 βαθμό. Ο αγώνας παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον με την ομάδα μας να καίγεται για τους βαθμούς.