.........

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΕΤΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Μάλλον περισσότερο εκδρομή θύμιζε, παρά αποστολή ομάδας το ταξίδι στους Ωρεούς. Έτσι για άλλη μια φορά ήρθε η ήττα από μια ομάδα που είναι χαμηλότερα στη βαθμολογία και μάλιστα ουραγός. Ενδεχομένως πολλοί να πίστεψαν ότι θα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, παρά τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Ποδαρά στο ξενοδοχείο και να το αντιμετώπισαν χαλαρά. Είναι απίστευτο το γεγονός, ότι φέτος η ομάδα μας, δεν νίκησε κανένα αντίπαλό της που βρίσκεται χαμηλότερα στη βαθμολογία, ενώ έχει σημειώσει σημαντικές νίκες επί δυσκολότερων αντιπάλων, όπως ο Ταμυναικός, ο Όλυμπος Γυμνού, η Ερέτρια, η Αρτάκη.
Οι Ωρεοί χθες, κατάφεραν με μια φάση να πάρουν τον αγώνα. Στο 62ο λεπτό ο Αθανασίου επιχείρησε σουτ και ο Κότσαρης έδιωξε σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Μισιρλής από δεξιά και ο Δαρζέντας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0. Από την άλλη μεριά μόνο σε δύο περιπτώσεις η ομάδα μας απείλησε σοβαρά την αντίπαλη εστία. Δύο λεπτά πριν δεχθεί το γκολ, ο Βογιατζής με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρέτσα έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 62ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και από πλάγια αριστερά μέσα από την περιοχή σούταρε άουτ. Αυτά και τίποτε άλλο δεν είχε ο χθεσινός αγώνας.
Έπαιξαν: Κότσαρης, Παππάς(60΄Δήμου), Κάργας(69΄Γεωργικόπουλος), Μουρίκης Γ., Φρυγανάς, Αντώνενας, Βασιλείου, Μπρεγκανάκου, Βογιατζής, Ρέτσας, Μουρίκης Α.(65΄Αιδίνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: