.........

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ 4-0 ΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Α.Ο.Αυλωναρίου νίκησε την Αρτάκη με 4-0 στο γήπεδο ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" στο Αυλωνάρι. Οι παίκτες της ομάδας μας από το πρώτο λεπτό έδειξαν το πόσο πολύ  ήθελαν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Έχασαν δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο για να ανοίξουν το σκορ και κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο με 3-0  σημειώνοντας 3 γκολ μέσα 11 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο το τέταρτο γκολ απλά επισφράγισε τη νίκη. Ήταν μια δίκαιη επικράτηση επί ενός σπουδαίου αντιπάλου.
Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Φρυγανάς έκανε μακρινή σέντρα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ο Βογιατζής πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Ρέτσας, ο Αντώνενας έπιασε καρφωτή κεφαλιά και ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώξει με τα πόδια πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος.
Η Αρτάκη πίεσε για ένα δεκαπεντάλεπτο περίπου δημιουργώντας δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ όμως στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το Αυλωνάρι είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.
Στο 30ο λεπτό ο Βογιατζής εκτέλεσε φάουλ κάνοντας πάσα στο Φρυγανά που στέκονταν δίπλα του και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. 
Στο 37ο λεπτό ο Ρέτσας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Αντώνενας με κεφαλιά έκανε το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ρέτσας μπήκε στη περιοχή πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σημείωσε το 3-0. Έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Αρτάκη πραγματοποίησε κάποιες αλλαγές δεν κατάφερε όμως να αλλάξει την κατάσταση. Κάποια σουτ που έγιναν βρήκαν τον Κότσαρη σε ετοιμότητα, ο οποίος δεν επέτρεψε στους αντιπάλους του να δημιουργήσουν τον παραμικρό κίνδυνο.
Στο 64ο λεπτό ο Ρέτσας έβγαλε καταπληκτική πάσα στο Βογιατζή που μπήκε μόνος στην αντίπαλη περιοχή και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.
Ο Α.Ο.Αυλωναρίου έδειξε για άλλη μια φορά ότι στα δύσκολα στέκεται καλά. Έχει σημειώσει σημαντικές νίκες επί σπουδαίων αντιπάλων που βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμη να νικήσει ομάδες που είναι χαμηλότερα. Αυτό αποτελεί και το παράδοξο του φετινού πρωταθλήματος για την ομάδα μας! Ας ελπίσουμε ότι την Κυριακή θα πετύχει τέτοια νίκη με την ουραγό του πρωταθλήματος ομάδα των Ωρεών εκτός έδρας.
Η σύνθεση του Α.Ο.Α.: Κότσαρης, Παππάς, Κάργας(79΄Γεωργικόπουλος), Μουρίκης Γ., Φρυγανάς, Αντώνενας, Βασιλείου, Μπρεγκανάκου(68΄Γκιόκας), Βογιατζής, Ρέτσας, Μουρίκης Α(74΄Αιδίνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: