.........

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΑΔΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΤΖΙ

Δυστυχώς η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Σε ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες από την ομάδα μας, οι γηπεδούχοι τελικά με δύο εύστοχες προσπάθειες στο δεύτερο ημίχρονο πήραν τη νίκη. Ο Άγιος Νικόλαος που διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα, όπως είχαμε επισημάνει και σε προηγούμενη ανάρτηση, νίκησε την Κυριακή το Αυλωνάρι με 2-0.
Ο Α.Ο.Αυλωναρίου έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στα πρώτα 45΄ λεπτά, έχασε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Βογιατζή στο 8ο, στο 11ο, και στο 38ο λεπτό, όταν μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ και ο Ρέτσας στο 43ο λεπτό σούταρε πάνω του.
 Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Άγιος Νικόλαος άνοιξε το σκορ με σουτ του Σιδέρη και στο76ο λεπτό, από αδράνεια της άμυνας, ο Βασίλιεφ διπλασίασε τα τέρματα. Μέχρι το τέλος του αγώνα το  Αυλωνάρι δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι και έφυγε με την ήττα από το γήπεδο. Ήταν ένας αγώνας που με λίγη προσοχή θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από τους μηδέν βαθμούς.
Έπαιξαν: Κότσαρης, Βασιλείου, Παππάς, Μουρίκης Γ., Φρυγανάς, Αντώνενας, Μπρεγκανάκου(64΄Αιδίνης), Γεωργικόπουλος(78΄Τσαλιαγκός), Βογιατζής, Ρέτσας, Μουρίκης Α.(72΄Δήμου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: