.........

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Α1

Δεν έγιναν οι αγώνες της Α1 κατηγορίας το Σαββατοκύριακο καθώς η ΕΠΣΕ όρισε δύο αναβληθέντες, ενώ άλλος ένας θα γίνει την Τετάρτη. Έτσι τα παιχνίδια αυτής της αγωνιστικής μεταφέρθηκαν για το επόμενο Σαββατοκύριακο 5 & 6 Μαρτίου. Συγκεκριμένα το Σάββατο ο Ταμυναικός νίκησε τον Ολυμπιακό Χαλκίδας με 2-1 και ο Άγιος Νικόλαος νίκησε μέσα στο Προκόπι τη Δόξα με 3-0. Την Τετάρτη θα γίνει ο αγώνας Δόξα Προκοπίου-Ωρεοί. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων που έχουν αναβληθεί όλες οι ομάδες θα έχουν συμπληρώσει τους 20.
Έχουν συμπληρωθεί τα 2/3 του πρωταθλήματος και ο Α.Ο.Αυλωναρίου βρίσκεται στην 12η θέση με 21 βαθμούς. Υποβιβάζονται 2 ομάδες αλλά αν από την Δ΄Εθνική πέσουν και οι δύο Ευβοϊκές, δηλαδή Α.Ο.Χαλκίς και Α.Ο.Λουκισίων, τότε θα υποβιβασθούν 4. Μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι καλά αφού και οι δύο εκπρόσωποι μας δεν κινδυνεύουν. Πάντως για να είμαστε σίγουροι και να μην έχουμε κανένα πρόβλημα, όπως τη περίοδο 2003-2004 που έπεσε η Αρτάκη, θα πρέπει να διατηρηθούμε από την 12η θέση και πάνω. 
Την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 3 το μεσημέρι ο Α.Ο.Αυλωναρίου υποδέχεται το Προκόπι. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα μας πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει για να ανέβει κι άλλο και να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπατήματα των αντιπάλων της. Το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εύκολο και θέλει προσοχή. Στις μεταξύ μας συναντήσεις το Προκόπι έχει 6 νίκες έναντι 1 του Αυλωναρίου και χωρίς υπερβολή έχει γίνει ο "κακό δαίμονας " της ομάδας μας.
Την Τετάρτη στις 7 θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στη Χαλκίδα και την Παρασκευή στο Αυλωνάρι.
Την Κυριακή 6 Μαρτίου το βράδυ θα γίνει και η αποκριάτικη εκδήλωση του Α.Ο.Αυλωναρίου, στα Χάνια στο κέντρο Γεωργιάδη με ζωντανή μουσική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: