.........

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΑΥΛΩΝΑΡΙ -ΚΥΜΗ 0-1

aa
Στο Γήπεδο ‘’Νικ. Κούκης’’ στο Αυλωνάρι συναντήθηκαν το Σάββατο το απόγευμα, ο γηπεδούχος ΑΟ Αυλωναρίου, που παλεύει να ξεφύγει όσο γίνεται πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Α.1, ΑΟ Κύμης, που φέτος φαίνεται να είναι πιο κοντά από κάθε φορά στον μεγάλο στόχο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος!
Ο αγώνας προσέλκυσε το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού της ευρύτερης περιοχής και οι παίκτες των δύο ομάδων, ‘’αποζημιώσαν’’ με το καλό τους παιχνίδι αυτόν τον κόσμο.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, προσπαθώντας να πάρουν νωρίς προβάδισμα στο σκορ και να κάνουν πιο εύκολα τα πράγματα. Δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες όμως η ομάδα μας με πολύ καλή αμυντική λειτουργία,  κρατούσε έξω από την περιοχή τους επικίνδυνους κυνηγούς της Κύμη και με αντεπιθέσεις προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό της.
Στο β’ μέρος και στο 54’ μια ολιγωρία και ασυνεννοησία των αμυντικών του Αυλωναρίου, εκμεταλλεύτηκαν οι έμπειροι επιθετικοί της Κύμης, και δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη, κάνοντας το 0-1, που έμελε να κρίνει και το παιχνίδι!
Στη συνέχεια το γκολ έφερε αναταραχή στους γηπεδούχους που αποσυντονίστηκαν και δέχθηκαν πίεση από την Κύμη, η οποία όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε για μια πιο άνετη νίκη. Μάλιστα στο 80’ το δοκάρι γλύτωσε την Κύμη από τα δυσάρεστα! Η αποβολή του Μαραγκού στο 83ο λεπτό με  2η κίτρινη, ήταν καθοριστική για την ομάδα μας στη συνέχεια που δεν μπόρεσε να απειλήσει και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση.

ΦΑΣΕΙΣ και ΓΚΟΛ:
7’ ο Βεζυρτζόγλου πιάνει γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα φεύγει λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
10’ με εντυπωσιακή προσπάθεια ο Κότσαρης, αποσοβεί τον κίνδυνο, πέφτοντας στα πόδια του Βεζυρτζόγλου και μπλοκάροντας την μπάλα…
18’ δυνατό σουτ του Τζόννι και η μπάλα φεύγει άουτ.
19’ πολύ καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Βογιατζή να βγάζει πολύ ωραία μπαλιά στον Μαραγκό που από καλή θέση σουτάρει άουτ.
22’ ο Βασιλείου ανοίγεται από τα πλάγια, συγκλίνει προς την αντίπαλη περιοχή και βγάζει μπαλιά παράλληλη προς το τέρμα, ο Α. Μουρίκης, όμως δεν σουτάρει σωστά και χάνει καλή ευκαιρία…
25’ μακρινή καλή μπαλιά του Καραμάνη, στον Σεϊντόπουλο που σουτάρει άουτ από καλή θέση.
54’ γρήγορη εκτέλεση πλαγίου από την Κύμη, ο Ηλίας πανέξυπνα, βγάζει μπαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής, όπου ο Βεζυρτζόγλου, δεν χάνει την ευκαιρία και με γυριστό σουτ στη κίνηση, κάνει το 0-1!
66’ από σέντρα του Βαλκάνου και κεφαλιά του Βεζυρτζόγλου φεύγει άουτ.
70’ ο Μούτσου βγάζει μπαλιά στον Βεζυρτζόγλου στη μικρή περιοχή, που σουτάρει και σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι, για ν’ απομακρύνει στη συνέχεια ο Παππάς.
80’ η μεγαλύτερη ευκαιρία του Αυλωναρίου. Ο Βασιλείου ξεφεύγει από δεξιά και βγαίνει τετ α τετ με τον Ντουρέκα μέσα στη περιοχή, πλασάρει στο ανυπεράσπιστο τέρμα , η μπάλα περνά παράλληλα από την εστία και χτυπά στη ρίζα του κάθετου δοκαριού, για να προφτάσουν στη συνέχεια να την διώξουν οι παίκτες της Κύμης!
84’ φάουλ του Μούτσου και ο Κότσαρης με υπερένταση διώχνει σε κόρνερ.
85’ νέα επέμβαση του Κότσαρη σε επικίνδυνη συρτή σέντρα του Σεϊντόπουλου.
Η Κύμη ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Φρυγανά πάνω στον Σεϊντόπουλο (76’)
-κόκκινες: 83’ Μαραγκός (Α)
Από το Αυλωνάρι ξεχώρησαν οι Παππάς, Αντώνενας, Βασιλείου και Κότσαρης, ενώ από την Κύμη οι Κόκκος, Φωτιάς, Καραμάνης και Σεϊντόπουλος.
Πολύ καλή η διαιτησία του Αρ. Μάγειρα (Καμπούρης-Γ. Λάμπρου)
 ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γιώργος Ποδαράς): Κότσαρης, Βασιλείου, Παππάς, Γ. Μουρίκης (63’ Τσαλιαγκός), Φρυγανάς, Αντώνενας, Μπρεγκανάκου (57’ Αϊδίνης), Μαραγκός, Βογιατζής, Ρέτσας (74’ Κάργας), Α. Μουρίκης.
ΚΥΜΗ (Βαγγ. Ντόβολης): Ντουρέκας, Κόκκος, Μπόε (64’ Μούτσου), Τζόννι (52’ Παριανός) Βαλκάνος, Γεραντώνης, Φωτιάς , Ηλίας, Βεζυρτζόγλου, Σεϊντόπουλος (88’ Αποστολίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: