.........

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΒΑΛΑΜΕ 3 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΒΑΘΜΟ

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με αγγλικό σκορ, ο Α.Ο.Αυλωναρίου ηττήθηκε με 4-3 από την Προποντίδα στη Χαλκίδα. Για άλλη μια φορά ενώ η ομάδα σκόραρε τα λάθη στην άμυνα έφεραν την ήττα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι και οι πέντε νίκες στο πρωτάθλημα έγιναν με μηδέν παθητικό. Αντίθετα όταν η ομάδα δέχεται γκολ, όσα και να σημειώσει στην επίθεση δεν μπορεί να νικήσει. Έτσι την περασμένη Κυριακή παρά τα τρία γκολ που σημείωσε στη Χαλκίδα, έχασε με 4-3 από την Προποντίδα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν στο πρώτο ημίωρο να προηγηθούν με 3-0. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει το Αυλωνάρι σε δύο περιπτώσεις, όμως το σουτ του Ρέτσα στο 6ο λεπτό έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας και στο 25ο λεπτό, το σουτ του ίδιου παίκτη στην κενή εστία έφυγε άουτ. Η Προποντίδα άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Τσαμπίρη, διπλασίασε τα τέρματα στο 27ο λεπτό, με τον καλύτερό της παίκτη τον Καραχάλιο και έκανε το 3-0 στο 30ο λεπτό με απ΄ευθείας φάουλ του Μήτρου. Οι αλλαγές σε εκείνο το σημείο του Ποδαρά, που έβαλε στον αγώνα τον Φρυγανά και τον νεαρό Μπρεγκανάκου, άλλαξαν την εικόνα της ομάδας.
Στο 50ο λεπτό ο Βογιατζής μείωσε σε 3-1 και ενώ στη συνέχεια χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση, στο 63ο λεπτο η Προποντίδα σε αντεπίθεση σημείωσε το 4-1 με τον Οικονόμου. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Α.Ο.Αυλωναρίου σε μια ύστατη προσπάθεια να γυρίσει το παιχνίδι πίεσε έντονα την αντίπαλη ομάδα, κατάφερε να μειώσει στο 80ο λεπτό σε 4-2 με έξοχο γκολ του Μπρεγκανάκου και στο 89ο λεπτό να σημειώσει και τρίτο γκολ με τον Ρέτσα. Στα λεπτά των καθυστερήσεων που ακολούθησαν ο Α.Ο.Α. παρά την έντονη πίεση που άσκησε στην αντίπαλη εστία, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.
Παράπονα υπάρχουν από τον Α.Ο.Αυλωναρίου για τη συμπεριφορά του προπονητή της Προποντίδας Κώστα Σταματίου απέναντι στον προπονητή και σε παίκτες της ομάδας μας.
Έπαιξαν: Κότσαρης, Βασιλείου, Κάργας(31΄Φρυγανάς), Παππάς(31΄Μπρεγκανάκου), Μουρίκης Γ., Αντώνενας, Αιδίνης, Μαραγκός, Βογιατζής, Ρέτσας, Μουρίκης Α.(46΄Δήμου).
Το επόμενο Σάββατο ο Α.Ο.Αυλωναρίου υποδέχεται την Κύμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: