.........

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ 1-0 ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Σπουδαία σε σημασία νίκη επί του Απόλλωνα Ερέτριας με 1-0, πέτυχε χθες ο Α.Ο.Αυλωναρίου. Παίζοντας με πάθος απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, κατάφερε να πάρει τους τρεις σημαντικούς βαθμούς και να ανέβει κι άλλο στον πίνακα βαθμολογίας. Έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακα Ντίνο Κότσαρη που κράτησε το μηδέν στην άμυνα, πήρε την πολύτιμη νίκη, με εύστοχο πεναλτι που εκτέλεσε ο Βογιατζής. Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο Αυλωνάρι.
Η Ερέτρια απείλησε πρώτη στο 12ο λεπτό όταν ο Βλάχος από καλή θέση σούταρε για να μπλοκάρει ο Κότσαρης. Στο επόμενο λεπτό, ο Αιδίνης ανατράπηκε στην περιοχή από αντίπαλο κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Βογιατζής και έκανε το 1-0. Στο 23ο λεπτό, σε κόρνερ του Ρέτσα ο Φρυγανάς έπιασε καρφωτή κεφαλιά και πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος έδιωξε αμυντικός, αφού βρήκε και το χέρι του. Στο 24ο λεπτό ο Κρεμασμένος βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Κότσαρη που πραγματοποίησε σπουδαία απόκρουση. Στο 44ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Κάργα, ο Αντώνενας έπιασε δυνατή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ερέτρια πίεσε για την ισοφάριση, δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά ο Κότσαρης πραγματοποίησε σπουδαίες αποκρούσεις. Στο 46ο λεπτό ο Κρεμασμένος από καλή θέση σουτάρει άουτ ενώ το ίδιο κάνει και ο Άγγελος Μουρίκης, στο 62ο λεπτό, από την άλλη πλευρά.
Στο 65ο λεπτό ο Ρέτσας εκτελεί φάουλ και ο Βογιατζής με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ. 
Στο 67ο λεπτό φάουλ του Τσαπαρή διώχνει σε κόρνερ ο Κότσαρης. Το κόρνερ εκτελεί ο Κρεμασμένος,  η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και φεύγει άουτ. 
Στο 73ο λεπτό η Ερέτρια μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κοκάλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η αποβολή πείσμωσε τους παίκτες της Ερέτριας που έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στην συνέχεια. Στο 75ο και 76ο λεπτό, οι Τόρα και Μπασινάς μόνοι απέναντι στον Κότσαρη, ανάγκασαν τον τερματοφύλακα του Αυλωναρίου σε εξαιρετικές αποκρούσεις. Το παιχνίδι θα τελειώσει με ένα σουτ του Βογιατζή να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Φώτη βρήκε τους ποδοσφαιριστές και τους φίλους του Α.Ο.Α. να πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη.
Έπαιξαν: Κότσαρης, Βασιλείου, Κάργας, Παππάς, Φρυγανάς, Αντώνενας, Αιδίνης(54΄Μπρεγκανάκου), Μαραγκός, Βογιατζής, Ρέτσας(77΄Μουρίκης Γ.), Μουρίκης Α.(82΄Δήμου).

Την επόμενη Κυριακή ο Α.Ο.Αυλωναρίου υποδέχεται τη Δόξα Προκοπίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: