.........

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕ 3 ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΒΑΘΜΟΣ

Ισόπαλος 3-3 έληξε ο αγώνας με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας την Κυριακή στο Αυλωνάρι. Το Αυλωνάρι αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις, είχε όμως τη δυνατότητα να κερδίσει τον αγώνα, αφού ισοφαρίστηκε στο 87ο λεπτό. Με ηγέτη τον  αρχηγό Γιάννη Βογιατζή που σημείωσε τρία γκολ, πάλεψε το ματς  και κατάφερε να πάρει έστω και αυτόν το βαθμό της ισοπαλίας. Απουσίασαν οι "μικροί"  Δημήτρης Αναστασίου, Μπάμπης Κωνστάντιος, λόγω τραυματισμού, ο Πέτρος Κάργας για επαγγελματική υποχρέωση και οι Παναγιώτης Μαραγκός και Αλέξανδρος Σούτι. Στα προβλήματα μπορούν να προστεθούν, ο Τάσος Παππάς που ήταν άρρωστος όλη τη βδομάδα και χρησιμοποιήθηκε αναγκαστικά ως αλλαγή  και ο Γιώργος Μουρίκης που είχε πυρετό και αντικαταστάθηκε στη διάρκεια του αγώνα. Με όλα αυτά καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντική ήταν η ισοπαλία απέναντι σε ένα αξιόλογο αντίπαλο. Διατηρήθηκε μάλιστα και η παράδοση που θέλει τον Α.Ο.Α. αήττητο μέσα στο Αυλωνάρι από τον Ολυμπιακό Χαλκίδας τα πέντε τελευταία χρόνια(4νίκες-1ισοπαλία).
Στο Α΄ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι είχαν δοκάρι στο 7ο λεπτό σε κεφαλιά του Μπαιμπάκη, έχασαν άλλες δύο καλές ευκαιρίες και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 35ο λεπτό με σουτ του Σαμαρά. Στο 40ο λεπτό το Αυλωνάρι ισοφάρισε με κεφαλιά του Βογιατζή μετά από κόρνερ του Ρέτσα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο.Αυλωναρίου ανέβασε απόδοση με αποτέλεσμα να γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Στο 54ο λεπτό ο Γιώργος Μουρίκης ανέτρεψε τον Μπαιμπάκη μέσα στην περιοχή και ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος ο παθών. Στο 59ο λεπτό ο Βογιατζής με καταπληκτικό αριστερό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα να κτυπήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Τρία λεπτά αργότερα ο πρωταγωνιστής του αγώνα Γιάννης Βογιατζής κέρδισε πέναλτι, όταν ανατράπηκε στη περιοχή από τον Μπασούκο, και με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 3-2. Στο 85ο λεπτό ο νεαρός Δήμου επιχείρησε πολύ καλό σουτ που πέρασε ξυστά έξω από το "Γ" του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο 87ο λεπτό ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 3-3 με τον Πιέρο με σουτ από πλάγια δεξιά μέσα από την περιοχή.
Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ο Α.Ο.Α. θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη. Το αποτέλεσμα όμως κρίνεται θετικό δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετώπισε η ομάδα σε αυτόν τον αγώνα. Γεγονός είναι πάντως ότι το Αυλωνάρι έχει βελτιώσει αισθητά την αγωνιστική του παρουσία στο γήπεδο στα τελευταία παιχνίδια και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα, αφού σε 5 αγώνες έχει σημειώσει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. 
Έπαιξαν: Κότσαρης, Βασιλείου, Μουρίκης Α., Μουρίκης Γ.(60΄Δήμου), Φρυγανάς, Αντώνενας, Αϊδίνης, Γκιόκας(36΄Παππάς), Βογιατζής, Ρέτσας, Τσαλιαγκός(52΄Γεωργικόπουλος).
Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο.Α αγωνίζεται εκτός έδρας με την Δροσιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: