.........

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΥΝΘΟ

Και όμως στο ποδόσφαιρο συμβαίνει κι αυτό. Σε ένα παιχνίδι που όλα έδειχναν ότι θα ήταν ένα εύκολο απόγευμα για την ομάδα μας ήρθε η ήττα που και οι ίδιοι οι Βαθιώτες δεν πίστευαν. Οι απουσίες για διάφορους λόγους, οι τραυματισμοί κατά τη διάρκεια του αγώνα, η υπεροψία που ενδεχομένως να έδειξαν όσοι θεωρούσαν το παιχνίδι εύκολο, αλλά ίσως και μια τραγική παράδοση που ακολουθεί το Αυλωνάρι, καθώς στο γήπεδο της Γυμνού έχει μόνο ήττες με όποιον και να παίζει, έφεραν την ήττα. Έτσι την Κυριακή το απόγευμα το Αυλωνάρι έχασε με 3-2 από την Αμάρυνθο. 
Ο Α.Ο.Αυλωναρίου ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα έχοντας τον έλεγχο μέχρι και το 30ο λεπτό, έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Γιάννη Βογιατζή, στο 2ο και 17ο λεπτό, όταν σούταρε άουτ από ευνοϊκή θέση. Η Αμάρυνθος απείλησε για πρώτη φορά στο 30ο λεπτό, όταν το σουτ που επιχείρησε ο Αργύρης έδιωξε ο Κότσαρης. Στο 32ο λεπτό σουτ του Αντώνενα έφυγε άουτ. Στο 33ο λεπτό, ήρθε η ψυχρολουσία, όταν ο Αργύρης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, το Αυλωνάρι μπήκε αποφασιστικά, με σκοπό να "γυρίσει" το παιχνίδι, επέβαλε το ρυθμό του και κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ. Στο 59ο λεπτό, ο Βασιλείου έκανε σέντρα από δεξιά ο Τσαλιαγκός έστρωσε την μπάλα στον Βογιατζή που με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 67ο λεπτό ο Βογιατζής αφού τρίπλαρε και τον τερματοφύλακα έκανε το 1-2 για το Αυλωνάρι. Ενώ όλα έδειχναν ότι προδιαγράφεται μια νίκη για τον Α.Ο.Α. στο 70ο λεπτό σε σύγχυση της άμυνας ο Συλβέστρος ισοφάρισε. Σαν να μην έφθανε αυτό και καθώς το Αυλωνάρι πίεζε για το τρίτο γκολ, σε αντεπίθεση της Αμαρύνθου, ο Συλβέστρος στο 85ο λεπτό με κεφαλιά σημείωσε το 3-2.
Η ατυχία κτύπησε νωρίς την ομάδα μας αφού στο 15ο  λεπτό αντικαταστάθηκε ο νεαρός Δημήτρης Αναστασίου λόγω τραυματισμού. Ο Άγγελος Μουρίκης είχε πρόβλημα με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου και οι απουσία των Παππά και Σούτι δυσχέραναν την κατάσταση, καθώς υπήρχε πρόβλημα με τις αλλαγές των μικρών στην άμυνα. Σε όλα αυτά προστίθεται και ο τραυματισμός του Μάριου Ρέτσα στο Β΄ ημίχρονο, που δεν μπορούσε να αντικατασταθεί γιατί είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές. Βέβαια όλα αυτά δεν θα είχαν αντίκτυπο, αν μετά το 1-2 το παιχνίδι αντιμετωπιζόταν με την ίδια βαρύτητα όπως τα προηγούμενα, που είχαν ευτυχή κατάληξη. Ίσως οι προηγούμενες επιτυχίες να δημιούργησαν την  αίσθηση ότι εύκολα θα μπορούσε να κερδηθεί και αυτός ο αγώνας.
Η σύνθεση του Α.Ο.Α: Κοτσαρης, Μαραγκός(39΄Τσαλιαγκός), Μουρίκης Α.(70΄Γκιόκας), Μουρίκης Γ., Φρυγανάς, Αντώνενας, Αναστασίου Δ.(14΄Αιδίνης), Κωνστάντιος, Βογιατζής, Ρέτσας, Βασιλείου.

Την επόμενη Κυριακή ο Α.Ο.Αυλωναρίου υποδέχεται τον Ολυμπιακό Χαλκίδας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: