.........

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ

Προσπάθησε το απόγευμα του Σαββάτου ο Α.Ο.Αυλωναρίου, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι θετικό. Έχασε με 2-1 από την Δροσιά, εκτός έδρας, έχοντας και πάλι πολλές απουσίες και τραυματισμούς. Ο αγώνας είχε δύο όψεις. Ένα πρώτο ημίχρονο με την Δροσιά να έχει τον πλήρη έλεγχο και να προηγείται νωρίς στο σκορ με 2-0, φέρνοντας σκέψεις για μεγάλη ήττα. Την επανάληψη με το Αυλωνάρι καλύτερα οργανωμένο να μειώνει γρήγορα και να ψάχνει και για την ισοφάριση.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 11ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Μπασούκο να πλασάρει στην κενή εστία μετά από έξοχη ενέργεια και πάσα του Γκούμα. Στο 23ο λεπτό, ο Γκούμας με ωραίο σουτ έκανε το 2-0. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Δροσιά προσπάθησε να διευρύνει το δείκτη του σκορ αλλά ο Κότσαρης αποσόβησε τον όποιο κίνδυνο. Στο 44ο λεπτό μάλιστα το Αυλωνάρι απείλησε για πρώτη φορά, αλλά ο Αντώνενας μάλλον αιφνιδιάστηκε όταν πήρε την μπάλα μόνος στην περιοχή μετά από φάουλ του Ρέτσα και σούταρε ψηλά άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο.Αυλωναρίου πίστεψε ότι μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω, εκμεταλλεύτηκε την χαλάρωση των παικτών της Δροσιάς και κατάφερε να μειώσει στο 55ο λεπτό, σε 2-1. Ο Ρέτσας έβγαλε πολύ καλή πάσα στον Βογιατζή μέσα στην περιοχή και αυτός με ωραίο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 58ο λεπτό ο Αντώνενας κέρδισε την μπάλα μέσα στην περιοχή τον πρόλαβε όμως ο τερματοφύλακας που έδιωξε σε κόρνερ.
Η Δροσιά στο 77ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία να "κλειδώσει" το παιχνίδι, όταν ο Γκούμας με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 90ο λεπτό, ο Φρυγανάς με φάουλ βρήκε τον Βογιατζή πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή, το σουτ που έκανε όμως έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Έπαιξαν: Κότσαρης, Βασιλείου, Γεωργικόπουλος, Παππάς(23΄Μουρίκης Α., λόγω τραυματισμού), Φρυγανάς, Αντώνενας, Δήμου(50΄Μπρεγκανάγκου), Αιδίνης, Βογιατζής, Ρέτσας, Κάργας(50΄Μουρίκης Γ.)
Την επόμενη Κυριακή ο Α.Ο.Αυλωναρίου υποδέχεται τον Απόλλωνα Ερέτριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: