.........

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΜΕ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΧΛΚΙΔΑ

Δυστυχώς οι πολλές και σημαντικές απουσίες δεν επέτρεψαν στον Α.Ο.Αυλωναρίου να διεκδικήσει κάτι καλό, στον αγώνα της Κυριακής με την Α.Ε. Χαλκίδας. Παρατάχθηκε με πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών και με δύο μόνο αλλαγές στον πάγκο. Απουσίασαν λόγω τραυματισμού οι Φρυγανάς, Βογιατζής, λόγω ίωσης ο  Μπρεγκανάκου, καθώς και ο Γιώργος Μουρίκης για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Σε αυτούς προστίθεται και ο Μαραγκός λόγω καρτών. Έτσι ο Γιώργος Ποδαράς παρέταξε ενδεκάδα ανάγκης.
Μέχρι το 30ο λεπτό, ο Α.Ο.Α. στάθηκε καλά στο γήπεδο, καθώς κράτησε μακριά από την εστία τους αντιπάλους του. Τότε όμως ο Τζαφέρος κατάφερε να σουτάρει ανάμεσα από δύο παίκτες της ομάδας μας και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ. Το ημίχρονο έδειχνε ότι θα τελειώσει έτσι, αλλά στο 41ο λεπτό ο Γεραντώνης, έκανε σέντρα από δεξιά, ο Κότσαρης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του που κατέληξε στα δίχτυα, για να γίνει το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Γουναρόπουλος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, παρά τις προσπάθειες της ομάδας μας να σημειώσει  γκολ, που δεν κατάφερε όμως να κάνει κάποια σημαντική ευκαιρία. Αντίθετα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 48ο λεπτό.
Μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, ο Α.Ο.Αυλωναρίου χρειάζεται 6 βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια για να παραμείνει και μαθηματικά στην κατηγορία. Ενδεχομένως να μην χρειαστούν αν ευνοήσουν τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που βρίσκονται χαμηλότερα στη βαθμολογία. Το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω του Πάσχα και θα συνεχιστεί το Σάββατο 30 Απριλίου με την ομάδα μας να υποδέχεται τα Κριεζά. Θα ακολουθήσουν οι αγώνες με Ταμυναικό εκτός έδρας και Λήλα Βασιλικού εντός.
Η σύνθεση στον χθεσινό αγώνα: Κότσαρης, Βσαιλείου, Γεωργικόπουλος, Παππάς, Τσαλιαγκός, Αντώνενας, Μουρίκης Α.(46΄Αιδίνης), Γκιόκας, Δήμου, Ρέτσας, Κάργας.
Στον πάγκο καθόταν ως δεύτερη αλλαγή ο νεαρός τερματοφύλακας Άρης Κιούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: